Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a mai szingli pasik, szinte mindenáron barátnőt?
Azt veszem észre, hogy míg a nők elvannak egyedül, addig a mai pasik szinte mindenáron akarnak valakit, ha szinglik.
Szinte nevetségesen, szánalmasan kínlódnak, nyomulnak, társkereső oldalakon megy egyéb ismerkedős helyeken, csak azért hogy legyen nekik valakijük....Nevetséges :D
Te normális vagy??
Hány éves vagy 12?
A kérdésednek semmi értelme!
Miért ne akarna egy olyan pasi barátnőt aki egyedülálló?
Nem akar nyilván egyedül megöregedni, és egy nő az kell.
Szerintem is túlzásba viszik páran.
De,hogy párt akarnak,az a trmészetes!
Az ember társas lény,b*szod.
én sem kaparom a falat mert egyedülálló vagyok meg nem is ugy kelek fel reggelente hogy "már pedig én ma asszonyt hozok a házba"
de az is igaz, hogy az ember társas lény, néha nekem is jólesne ha hazaérek vagy átmegyek a öhlgyhöz és azzal fogadna, hogy "szia milyen napod volt?"
Tévedsz!
"Én arra gondolok, hogy a mai nők nem akarnak ennyire mint a mai pasik, tehát a nők sokkal inkább elvannak egyedül, mint a férfiak" A nők amelyik jobban néz ki ő akkor talál magának valakit amikor csak akar!
De egy pasinak sokat kell keresgélni míg végre valaki elfogadja őt.
De egy Jessica Alba akármikor talál magának pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!