Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejöttem valakivel, közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem valakivel, közben pedig szabaddá vált az, aki nekem mindig tetszett, de most lett szingli, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem magam emiatt, ráadásul az egyik haverommal alakult ez így ( direkt nem mondok barátot ,mert azért nem voltunk barátok előtte, de nagyon jóban voltunk)

É közben most elkezdett irántam érdeklődni egy srác, aki nekem régóta tetszik, csak eddig volt barátnője:(

Teljesen hülyén érzem magam, senkit nem szeretnék megbántani, de magamnak is szeretnék jót...

kérlek a bunkó kommenteket mellőzzétek!

2013. febr. 21. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

"de magamnak is szeretnék jót... "

Nem vagy kicsit önző?

2013. febr. 21. 00:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem gondolom. Nem szeretnék valakivel csak azért nem szakítani, mert most jöttünk össze...és esetleg más is tetszik mellette....az neki se jó és nekem sem
2013. febr. 21. 00:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál,hogy esetleg neki nem tetszel?

Nem mindenkit kapunk meg aki tetszik.

2013. febr. 21. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:
És ha a másik csak hülyít? Meglesz neki, aztán a két szék közé esel.
2013. febr. 21. 00:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez nem önzőség, mert a kérdező nem akar nekik rosszat. Hát vagy szakítasz a mostani pároddal és elmondod az okát, mert ha nem mondod el a másik srácot akkor kicsit nézni fog magán körbe. Vagy maradsz a jelenlegi sráccal és bízol abban, hogy ő jobb mint a másik.
2013. febr. 21. 00:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem, hogy a srác most kezdett el irántam érdeklődni..már év elején tudtam, hogy tetszem neki, de akkor még kapcsolatban volt így nem lépett ő sem
2013. febr. 21. 00:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni,de gondolt át! Ha a mostani párodat nem szereted annyira,mint azt aki elhagyta a b.nőjét,akkor vágj bele! De mi van akkor ha miattad hagyta el,mert Szeret Téged!

Beszélj vele mindenképpen elöbb,aztán dönts!

Ezt csak Te érzed! Neked kell dönteni!

2013. febr. 21. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
De ezt neked kell eldönteni, mert ebben nem tudok tanácsot adni csak kedvünk szerint mondani valamit. Tudod a megcsalás nem szép dolog akkor döntened kell mielőtt cselekszel. Ne úgy fogd fel, hogy veszítesz és ne úgy hogy ez egy játék. Képzeld el melyikkel lennél boldog. A szép szemek csak egy dolog.
2013. febr. 21. 00:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Szó sincs megcsalásról, ez eszemben sincs..
2013. febr. 21. 00:22
 10/12 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem azon múlik, hogy valaki tetszik e neked vagy sem! A bunkó kommentekre számítottál...
2013. febr. 21. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!