Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódjak vagy ne? Miért örült ennyire? :O
szerintem az utóbbi
biztos sokat agyalt miért mentek szét,biztos magát is hibáztatta és most megnyugodott hogy neki volt igaza és nem ő bacta el a kapcsolatot
Szerintem is, hogy annak a megkönnyebbülesnek örül, hogy valoban a lany tünik alkalmatlannak egy kapcsolatra.
Biztosan nagyon kinozta, hogy ö vajon mit csinalt rosszul (es amig nem jött ra, addig ugyanez a veszely fenall jelenlegi parkapcsolataban is). De most, hogy kiderült, massal is rib@nc az exe, megnyugodhatott, hogy ezek szerint tenyleg nem rajta mult.
Örülj neki es ne kinozd emiatt. Szerintem ez kellett, hogy a volt kapcsolatanak terhe vegleg lehulljon a vallarol!
Többször megcsalta a barátomat,de megbocsátott neki. Anyagilag teljesen lehúzta,ahogy fizetést kapott a csaj egyből futott vele a plázába és ezt meg azt követelt,ha nem vette meg Ő volt a rossz. Teljesen kihasználta. Mikor összejött velem azt mondta,hogy: 'Furcsa hogy neked is hiányzom,nem csak te nekem.' És most amikor a csaj szingli lett kérdeztem tőle,hogy elhagyna-e érte. Azt mondta,hogy: Nem fogom tönkretenni az életem mikor te boldoggá teszel.
Köszönöm mindenkinek a választ,aranyosak vagytok!:)
Jogosan vagyok "féltékeny"! ugyanis amikor elsírta magát azt mondta hogy: ne haragudj,de nagyon szerettem és sosem fogok annyira szeretni senkit,mint őt...
Azért is kezdtem aggódni mikor a csaj szingli lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!