Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm de szeretem. Hogyan bocsájtsak meg neki?
Figyelt kérdés
Itt könyörgött délelött térden állva és sírva hogy megbánta és bocsájtsak meg neki.Nem tudom higyjek e neki.Mit tennétek ti?2013. márc. 3. 13:57
41/44 anonim válasza:
Az nem zsarolás! Kétségbeesésében kínjában, bánatában csinálja NEM DIREKT. Nem miattad! Maga miatt.
Én mondtam olyat a páromnak, hogy öngyilkos leszek.
De eszem ágában nem volt hogy ezzel zsaroljam, csak elkeseredésemben nem láttam más kiutat. Erre nekem rontott, hogy ne fenyegessem mert megbánom. WTF??? :O
Szóval nem minden úgy van ám ahogyan ti (félre) értitek!
42/44 anonim válasza:
Sírtam is azt hála égnek nem vette zsarolásnak. Mi nők így adjuk ki magunkból a bánatunkat anélkül, hogy bármit is követelnénk. Én legalábbis sose reméltem ettől megbocsátást. A sírás a nők természetes reakciója ilyen helyzetekre. Normális.
Persze zsarolásra is lehet használni de ott azért nem csak csendben pityereg az ember lánya, azt hiszem azt meg lehet különböztetni ..
44/44 anonim válasza:
Az èn ex barátnöm is megcsalt, 8èves kapcsolat egy dugás miatt szètment,ès mèg ö meg a anyos ugatott hogy èn takarodjak mikor lebukott a ku.,ja házas emberel csalt akinek ugy szint vège a házaságnak ,anyit nem mondott a ku.va hogy bocs,de a cucaim összetörve kukazsákokban kaptam meg,de jo tudni a vèr nem válik vizzè a lánya az exemè ugy szint követi ezt ja ès kiskoru mèg,ennyi èvig jovoltam azt nesze,de kinek kell egy ekkora ku.va egyszer megtette megteszi töbször is ,jobb rájönni mèg ha ku.vára is fáj,de egy hazug kètszinü ku.vával èlni kösz de kell a fenènek,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!