Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bocsájtsak meg neki? Megcsalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsájtsak meg neki? Megcsalt, én meg tul tudnám magam tenni rajta.

Figyelt kérdés

A barátom talált magának egy másik lányt, akivel nem lehet együtt, elmodnta nekem, hogy Ő iránta sokkal többet érez mint irántam, mert engem már nagyon szeret de már nem szerelmes, tehát e miatt szakítottam vele, de nagyon hiányzik, nekem Ő volt az első szerelmem, nagy butaság lenne a részemről, ha megint az mondanám, hogy probáljuk meg, mivel most közelegnek fontos vizsgáim és nem fogok tudni rájuk koncentrálni.

Tudom nagyon gyerekes vagyok, de teljesen ki vagyok készülve, mivel segíthetnék magamon? Ezen a helyzeten

2010. máj. 25. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress olyat aki szeret. Ezzel segíthetnél magadon.
2010. máj. 25. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
a nem szeret és szánalomból maradna veled miért vagy ennyire hülye?Már bocs...szted jobb lenne így?h közbe más csajra gondol meg stb..:S és ne kend a vizsgáidra h de rossz lesz, ha nem lenne vizsgád akkor is az lenne
2010. máj. 25. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:

nincs erőm mást keresi, meguntam már, úgy éreztem vele voltam igazán boldog.

tudom, hogy hülye vagyok, ráadásnak még le is feküdtem vele, de nem tudok mit tenni, szeretm, hogyan tudnám tultenni magam mégis?

2010. máj. 25. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

gondolj arra h mennyire megalázott, mert ez az..

és te lennél a nevetséges ha még vissza is fogadnád úgy h megcsalt és nem szeret, de az is lehet h nem is fogadná el ezt és megint te lenél olyan kínos helyzetben..plusz bármikor megcsalna mert tudja h úgyis megbocsátod, tedd túl magad rajta, tudom h nehéz, nekem is van egy 3 éves kapcsolatom és baromi nehéz lenne egy ilyen helyzet, de itt a nyár és annyi mindent csinálhatsz

2010. máj. 25. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi esetre ne mondd neki,hogy kezdjétek újból..ha ő a másik lányt választotta akkor rohadjon meg..

Keress magadnak egy másik pasit

Vizslass a discókban kisanyámxD:)

2010. máj. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!