Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm de szeretem. Hogyan bocsájtsak meg
neki?
Teljesen igazad van,egyik félnek sem kellene olyat tenni amivel megbántja a másikat.De az is igaz hogy a férfiak könnyebben félrelépnek,nekik nem számít olyan nagy dolognak.Tisztelet a kivételnek!Ha viszont a nő csalja meg őket,akkor az katasztrófa.Egyetértek veled,ám sajnos mégis nagyon sok az ilyen gondolkodású ember.
2013. márc. 3. 17:16
Én vagyok a 18-as nem kell kifigurázni, én magamról beszéltem érzelmes vagyok és nem kefélek félre.. De ezzel sajnos a mai világban semmire nem mész, attól még frankón megcsalnak, hogy én nem tenném meg..
2013. márc. 3. 18:13
33/44 anonim válasza:
SOHA nem csaltam meg egyik barátnőmet sem, habár számtalan gyönyörű létezik, de én igazi férfi vagyok, aki mindig állja a szavát és a becsületem nem engedi meg, hogy megsértsem azt aki önszántából van velem, szeret, közös jövőt tervez velem. De viszont ezért ha engem megcsalnak (amire volt már példa mert a nők különösen gyenge jellemek tudnak lenni), AZONNAL, KOMPROMISSZUMOK nélkül kidobom. A sírás, rinyálás sosem hat meg, sőt még el is küldöm a k anyjába. Minden kapcsolat elején közlöm világosan és érthetően, egy dobás van. Nincsenek kompromisszumok.
2013. márc. 3. 18:28
17:16
kár ujjal mutogatni egymásra, mind a 2 oldalon akad rá példa, és volt is rá példa a történelemben. Hajlam meg személyfüggő, valaki nagyon le van ragadva a testiség részén valaki meg inkább érzelmekre utazik.
2013. márc. 3. 19:59
"Itt nagyon sokan írják hogy lapát!Ezek közül akik férfiak,hogyan vélekednétek ha ti lennétek a lány helyében?Érdekes ha egy nő csal meg valakit az megbocsáthatatlan,ha egy férfi teszi ugyanezt akkor elvan rendezve annyival hogy hááát metörtént...Érdekes nem?"
Ó, majd a kis k*rva lesz már az áldozat a végén igaz? Senki sem támogatja azokat a faszikat, akik megcsalják a nőket, hiába akarod ezt kihozni a dologból. A félreb*szás a legmocskosabb dolog, amit meg lehet tenni egy kapcsolatban, nemtől függetlenül.
Én mit tennék? Megmondanám neki, hogy bizonyítsa, hogy szeret. Ezután kiélném rajta az összes perverziómat, aztán a fejéhez vágnék egy 200-as, hogy ennyit érsz, majd elhajtanám a francba. Ha tovább bőgne, akkorát leb*sznék neki, hogy agyrázkódást kap. Egyre több az ilyen riherongy.
2013. márc. 6. 13:42
És egyre több az ilyen agressziv ba*om... Bocs, az öszinteségért.
2013. márc. 6. 14:11
Hát, én még nőként is azt mondom, hogyha legyen szó bármelyik nemről, ha gátlástalan, pofátlan módon félrekaffantott és még ezek után játssza az ordítva zokogós melodrámát, megérdemel akkora pofont, hogy a saját hányásán csússzon ki az ajtón...
2013. márc. 6. 14:17
Miért 85%-os, ha a ribanc félrek*r, aztán pofátlanul zsarol érzelmileg, akkor mit kéne tennem, megsimogatni a fejét, hogy jaj, legközelebb ne csináld már?
2013. márc. 6. 14:41
Mivel tud zsarolni érzelmileg?? Mondanál erre egy példát?
2013. márc. 6. 15:47
A bőgés jócskán kimeríti ezt a kategóriát.
2013. márc. 6. 16:07
Kapcsolódó kérdések: