Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm de szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm de szeretem. Hogyan bocsájtsak meg neki?

Figyelt kérdés
Itt könyörgött délelött térden állva és sírva hogy megbánta és bocsájtsak meg neki.Nem tudom higyjek e neki.Mit tennétek ti?
2013. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje vagytok együtt?Van az úgy hogy az ember amikor megcsalta a másikat akkor jön rá,mekkora hülyeséget csinált és mennyire szereti a másikat.Még 1 esélyt megérdemel,de többet nem.
2013. márc. 3. 14:10
 12/44 babybogyo88 ***** válasza:
Akkor miért nem sírt, amikor megtette???Megkérdezted tőle?Akkor nem gondolt bele?
2013. márc. 3. 14:25
 13/44 anonim ***** válasza:

Ha szereted, és tényleg megbánta, adj neki még egy esélyt. Mindenki megérdemel még egy esélyt:)

Mióta vagytok amúgy együtt?

2013. márc. 3. 14:26
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Ku rva, nehogy visszaengedd, mert még a végén megszokja, hogy megteheti.

Lapát az ilyennek. Ha szeret, akkor nem kúr félre...

2013. márc. 3. 14:29
 15/44 anonim ***** válasza:
Engem a barátom egy csók miatt kidobott! De mindenki más. Ha igazán szereted a barátnődet és úgy érzed tudsz úgy bízni benne mint eddig és tiszta lappal kezdeni akkor bocsáss meg neki.
2013. márc. 3. 14:34
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdeztem tőle hogy legalább jól megdugta e az illető.Akkor még jobban elkezdett bőgni.."

ez semmi jót nem jelent, azt jelenti nagyon is élvezte--> bármikor újra lebeszéli a fazon róla a bugyiját.

elég szomorú.

ha sz@r lett volna, akkor gondolom nem bőg mégjobban

szerintem hagyd el, ennek semmi értelme.

ezek után hogy bíznál benne?

2013. márc. 3. 14:36
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék újabb esélyt, mondjuk én olyan vagyok, hogy ilyen tekintetben belőlem csak egyszer lehet világbarmát csinálni. Én közölném a párommal, hogy rendben, megbocsátok, mert megbocsátani szép és nemes gesztus, de innentől kezdve felejtsen el, mert a kapcsolatunkba már örökre belerágta magát ez a féreg. Az, hogy térden csúszva kér bocsánatot, az külön feldühítene, legalább annyi tartás legyen benne, hogy ne csináljon bazári majmit magából, hanem csendesen, méltósággal mondja el, amit történt. Akkor legalább úgy marad meg az emlékeimben, hogy korrekt volt, nem pedig egy szánalmas nyomoronc.
2013. márc. 3. 14:48
 18/44 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy élvezte vagy sem. Csaj vagyok én is.

Azt jelenti megbánta, és rosszul esik neki maga a kérdés is, ha felemlegetik a dolgokat az megrázó ilyenkor mi lányok meg különösen érzelmesek vagyunk úgyhogy ne csodálkozzatok hogy ilyen kérdésen kibukik... Mert ezzel azt sejttetted vele, hogy elveszit és persze hogy jobban rázendit szegény hisz azt akarja legkevésbé. :(

Szerintem pont ebből látszik, hogy megbánta amit tett és rájött mennyire szeret. Én most még adnék neki még egy esélyt. Ilyen könnyen nem adnám a boldogságom. De a legközelebbi gyanús jelnél lépnék.. 24/L

2013. márc. 3. 14:52
 19/44 anonim ***** válasza:
73%

én megtartanám, de már csak szexre, addig amíg nem találok másikat

F19

2013. márc. 3. 14:53
 20/44 anonim ***** válasza:
78%
17,mint írtam, ha nekem térden csúszva bőgne valaki taknyát-nyálát egybefolyatva, hogy mennyire szánja-bánja, amit művelt, nem az jutna eszembe, mennyire megbánta, hanem hogy egy éretlen majom, aki még most sem képes annyi tiszteletet mutatni az irányomba, hogy méltósággal elmondja, ami történt. Ha ilyen módon könyörögnének, felszólítanám az illetőt, hogy álljon fel és kotródjon a szemem elől. Ha normálisan, emberi méltóságában megmaradva tárná fel, amit történt, legalább úgy maradna meg a szememben, hogy ember maradt, nem egy szánalmas vinnyogó féreg.
2013. márc. 3. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!