Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm de szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm de szeretem. Hogyan bocsájtsak meg neki?

Figyelt kérdés
Itt könyörgött délelött térden állva és sírva hogy megbánta és bocsájtsak meg neki.Nem tudom higyjek e neki.Mit tennétek ti?
2013. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Bocs, 18-nak szántam, elnéztem a számokat.
2013. márc. 3. 14:59
 22/44 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Jutottál előbbre a válaszok alapján?Szerintem mindenkinek jár még egy esély,mert emberek vagyunk és hibázunk.
2013. márc. 3. 15:02
 23/44 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem nem tudom még mi legyen.Alszom még rá.Ezt jól meg kell gondolnom!
2013. márc. 3. 15:09
 24/44 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok meg még egyszer.Ha mégsem működne,még mindig szakíthatsz vele.
2013. márc. 3. 15:11
 25/44 anonim ***** válasza:
69%

Sehogy! lapát!

Ám ha mégis akkor:

Gratulálok Ó papucsok királya!

2013. márc. 3. 15:21
 26/44 anonim ***** válasza:
22. A megcsalás nem egyszerű "hiba", mint mondjuk egy hazugság. A megcsalás egy olyan sebet üt a kapcsolat szívében, ami után már semmi sem a régi. A megcsalásnak ugyanis az a lényege, hogy bekerült egy 3. ember abba a meghitt, monogám, zárt, miniközösségbe, ahol a pár 2 tagján kívül senkinek semmi keresnivalója. Ha pedig az intimitás sérül, az kivághatatlan fekély lesz. Én megbocsátanék, de soha többé nem tudnék már úgy tekinteni a kapcsolatra, mintha örökre be lenne szennyezve. Ezen pedig nem lehet túllépni.
2013. márc. 3. 15:22
 27/44 anonim ***** válasza:
69%

"mi lányok meg különösen érzelmesek vagyunk"

Főleg mikor félrekeféltek, akkor még milyen érzelmesek és empatikusak vagytok. Teréz anya módjára osztogatjátok a puncitok. :-)

2013. márc. 3. 15:56
 28/44 anonim ***** válasza:
57%
Itt nagyon sokan írják hogy lapát!Ezek közül akik férfiak,hogyan vélekednétek ha ti lennétek a lány helyében?Érdekes ha egy nő csal meg valakit az megbocsáthatatlan,ha egy férfi teszi ugyanezt akkor elvan rendezve annyival hogy hááát metörtént...Érdekes nem?
2013. márc. 3. 16:29
 29/44 anonim ***** válasza:
78%
Azért csalt meg mert nem szeret és nem tisztel! Szóval most hazudik! Aki szerelmes nem csalja meg a másikat!!! Megbocsáthatsz neki, ha neked ennyire kell, de jobb ha tudod, hogy itt csak te szereted őt igazán!
2013. márc. 3. 16:54
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

16:29

Pasiként mondtam hogy lapát, és nincs az hogy 1iknek szabad a másiknak nem. mind a 2 esetben az a véleményem hogy lapát.

Ez a felfogás hogy a pasinak szabad a nőnek nem, csak az idióta ősemberek közt érvényesül! Ők nem ismerik mi az a hűség, se azt hogy mi az az erkölcs!

2013. márc. 3. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!