Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki, hogy megcsalt a párotok? Rögtön elhagytátok?
Ott maradt a gépen az ezt igazoló beszélgetés megnyitva...
Nem hagytam el rögtön, de azt kellett volna, mert minden tönkrement.
Az elsőnél: megláttam őket az utcán.
második: sms, gyanús telefonok, facebook üzenet
Sajnos nem hagytam el azonnal, meg is lett az eredmény.
Először gyanús kezdett lenni, hogy más lányoknak mindig írt, nekem meg alig... amikor kérdőre vontam persze azzal jött, hogy nincs ideje és ha szeretem megértem, meg, hogy neki is lehetnek lány haverjai és ezt is meg kell értenem. Oké nagy nehezen de próbáltam tűrni, amíg ki nem bökte, hogy a nyáron majdnem csókolózott egy lánnyal, eleve ott gyanús kezdett lenni az egész, hogy hogyan került olyan helyzetbe... Na mindegy.
Legvégül amikor éppen szünetet tartottunk, megtudtam egy haverjától, hogy véletlen szájrapuszit adott egy lánynak és elvileg egy másik lánnyal is történt valami, én persze kérdőre vontam a pasim, aki megint azzal jött, hogy ha szeretem megbízok benne, meg nemigaz, hogy nem hiszek neki, hanem inkább másnak és ha történt is volna valami, akkor se szabad szólnom érte, mert éppen szüneten voltunk... Persze jól leitatott így idő kellett amíg felfogom, hogy hazudik nekem, de pechére kijózanodtam annyira, hogy az utcán elküldtem a p*csába, mert ha tényleg szeretett volna, akkor édes mindegy, hogy együtt vagyunk vagy sem, nem lett volna együtt más lánnyal, lányokkal. :)
19/L
1. vagyok!
Igen, a mai napig együtt vagyunk, ez már több, mint két és fél éve történt, de a mai napig nem kaptam bizonyítékot rá, és a károgók is elhallgattak. Semmi gyanús jel, pedig nagyon figyelek, mondjuk engem ez őröl fel igazán, hogy nem tudok azóta száz százalékosan megbízni benne. De úgy gondoltam, hogy a gyerek érdeke az apja mellett felnőni, én meg próbálom ezt elfogadni teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!