Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm de szeretem. Hogyan bocsájtsak meg neki?
Figyelt kérdés
Itt könyörgött délelött térden állva és sírva hogy megbánta és bocsájtsak meg neki.Nem tudom higyjek e neki.Mit tennétek ti?2013. márc. 3. 13:57
1/44 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle hogy legalább jól megdugta e az illető.Akkor még jobban elkezdett bőgni..
2013. márc. 3. 13:58
2/44 anonim válasza:
dobd el mert ha tudja h megbocsi neki akk megint megteszi :S
4/44 anonim válasza:
..legyen meg a te akaratod ahogy a mennyben úgy a gyk-n is :)ne mi döntsünk ezt csak te tudod mit akarsz
5/44 anonim válasza:
Felőlem,azt csinálsz,amit akarsz.Viszont jobb ha tudod,aki egyszer megcsalt,megcsal később is.Én tuti ki vágnám,mint macskát sz.rni,oszt bőghet nekem a r.banca!
6/44 anonim válasza:
Ez a te döntésed.
Régen engem a barátom csalt meg, meg is bocsátottam volna neki, ha látom rajta, hogy megbánta.
Ha a barátnőd térden állva, sírva könyörög akkor biztos nagyon megbánta.
7/44 anonim válasza:
Adj neki még egy esélyt.Gondolom fiatal,ezért még kíváncsi is.Vannak az embernek gyenge pillanatai,előfordulhat még veled is.Ha szereted,és túl tudod tenni magad ezen,akkor bocsájts meg neki.De kösd ki hogy ez volt az első és utolsó alkalom.
8/44 anonim válasza:
Egyszer megbocsájthatsz neki. De ha megint lenne valami, akkor már ne!
10/44 anonim válasza:
Dobd ki, bármennyire is fáj, legközelebb megint jön valami faszagyerek aztán annak is alámászik, mivel tudja, hogy egy kis sírással utána úgyis el van intézve minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!