Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és lassan 2 éve van barátom, de már egy párszor megcsaltam őt csokkal. Annyira imádom mikor valaki udvarol nekem. Mellesleg nemérdemel meg, részleteket most nem irnék hogy mért nem, de többen is ezt mondják. Az tuti hogy szeretem, mert érzem, de sajn ha valaki megtetszik, mindig meghóditom és csókolózok vele.
2009. szept. 8. 22:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
31%
16 évesnek lenni nem egyenlő ribancnak lenni.
2009. szept. 15. 12:57
 52/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Akit érdekel, azóta otthagytam az exbarátomat egy másik férfiért akivel egy év 8 hónapot voltunk együtt, és őt egyáltalán nem csaltam még, még csak nem is flörtöltem mással! Később annak is vége szakadt, de csak azért mert nem illettünk össze. Azóta van egy csodálatos ember mellettem már több mint 8 hónapja és vele is hűséges vagyok és nem csalom meg. Aki leribancozott nyilván nem volt igaza, hisz most nem viselkedem úgy, legalább is kapcsolaton kívül!:) Aki meg azt mondta hogy jól pofán fognak baszni tévedett, hisz nem tette meg senki, és nem is fogja, mert most így lassan 3 évvel később láthatjátok hogy az csak egy fiatalkori túlfűtöttség volt, és nem szerettem az akkori párom, csak még kis tapasztalatlan fejemmel nem tudtam!:)
2012. máj. 20. 23:58
 53/57 mosolyogj! ***** válasza:
az-az 3 éve nem volt jellemed és gerinced de most már lett... (és megtanultál helyesen írni is) gratulálok :)
2012. jún. 18. 23:45
 54/57 anonim ***** válasza:

Itt ne várj értelmes választ! A legtöbben csak azt látják hogy a csúnya gonosz ribi fűvel fával csalja azt a szegény szerencsétlen félisten fiút, és nem is érdekli őket hogy mik a részletek! Lesz@rják! Mivel nem akarják megérteni a helyzetet csak leköpködni téged a sárga földig. Ők nem akarnak megoldást találni és nem is elég toleránsak és értelmesek ehhez csak a gyűlölködésben kimagaslóak.

A te eseted is összetett. Van neked egy indíttatásod és egy kapcsolati helyzeted ami eltér a legtöbb más emberétől. Nyilván te nem kötődsz úgy a barátodhoz, mivel nem igazán érzel lekiismeretfurdalást. Ez nem azért van szerintem mert te gonosz vagy lelketlen lennél, hanem mert nem áll annyira közel hozzád az a fiú.

A beállítottságod bizakodó és nyitott személyiség vagy így minden hízelgő próbálkozásnak engedsz mert nagyon jól esik a figyelem. Ettől sem leszel rossz ember. Fiatal vagy és kezdő az érzelmek és kapcsolatok terén. Semmi gond nincs ezzel, majd kialakul, megtanulod a szokásokat és ahogy az érzelmeid fejlődnek egyre inkább leszel majd alkalmas igazi kapcsolatra.

Aki most lehord téged mindennek az elég tudatlan és ostoba is. Szerintem nem lehet téged még ilyen dolog miatt elítélni, és még nem is lehet elvárni tőled hogy mindenben kövesd a szabályokat. Tedd amit szeretnél! Aztán majd látni fogod hogy melyik tetted mit okoz és szépen rájössz hogy mi a helyes és mi nem az, illetve mi az amivel ártasz másoknak és hogy ennek felismerése nem jó érzés.

Szerintem te valamit keresel és nem tudod mi az de biztos hogy nem találtad még meg! :)

Amúgy minek kell neked az a fiú? Szerintem ő tukmálta rád magát, de neked nincs ilyenre még szükséged. :)

27F

2012. jún. 19. 00:10
 55/57 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen babám te csak azt hiszed, hogy szereted... És kutyából nem lesz szalonna, úgyhogy így jártál!
2012. jún. 19. 00:14
 56/57 anonim ***** válasza:

Nem ribanc szerintem az,ha 16 evesen probalgatja a szarnyait.HA most nem eli ki , akkor mikor?>

Tinikorban nekem is allandoan egynel tobb pasim volt, imadtam es onbizalmat adott az,ha korbeudvaroltak a pasik.

EZ nem azt jelentette,hogy mindegyikukkel lefekudtem.

A baratomon kivul soha egyikkel sem!!!

2012. jún. 19. 07:28
 57/57 anonim ***** válasza:

Bár nem olvastam végig az egészet,csak az új hozzászólást,de azért válaszolok.

Ebből annyi a tanulság neked,hogy nem szabad olyan emberrel együtt lenni,akit nem szeretsz(most akármit is jelentsen ez a számodra).Mert azzal nem csak magadnak teszel rosszat,hanem a másik félnek is.Ha nem jó veled valaki vagy csak szimplán neked nem jó a kapcsolat sosem szabad valakivel csak azért együtt lenni,hogy ne legyél egyedül.Persze nem könnyű,de minden megszokás kérdése.Én is eljátszottam,hogy együtt maradtam az exemmel,mert már nem tudtam egyedül aludni sem,megszoktam,hogy van körülöttem valaki.DE egy bő 2 hét alatt hidd el,úgy hozzászokik az ember,hogy már az lesz a természetes.Ebből tényleg csak annyit akartam kihozni,hogy azért ne legyél valakivel,hogy legyen valaki melletted,mert egyszer akár benne is ragadhatsz egy rossz kapcsolatban,a megszokás nagy úr.Ha nincs vagy nem lesz melletted olyan férfi akit szeretsz,akkor inkább éld az életed és nem csalsz meg senkit és magadat sem alacsoyítod le.

Remélem segíthettem.

23/L

2012. jún. 19. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!