Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és lassan 2 éve van barátom, de már egy párszor megcsaltam őt csokkal. Annyira imádom mikor valaki udvarol nekem. Mellesleg nemérdemel meg, részleteket most nem irnék hogy mért nem, de többen is ezt mondják. Az tuti hogy szeretem, mert érzem, de sajn ha valaki megtetszik, mindig meghóditom és csókolózok vele.
2009. szept. 8. 22:34
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
83%
Szerintem egyszerűen csak túl fiatal vagy még ahhoz,hogy elkötelezd magad.Most csak élj a mának,ráérsz még megkomolyodni,előbb-utóbb felnősz te is a dologhoz.Szerintem nem vagy "ribanc" csak még nagyon fiatal,és szerintem igazából még te sem tudod mit is akarsz!
2009. szept. 9. 00:27
 22/57 anonim ***** válasza:
84%

szerintem sem szereted, maximum ragaszkodsz hozzá. ha tényleg, igazából szerelmes lennél, akkor ő jelentené neked a világot, és elég lenne az ő pozitiv visszajelzése.

de mivel nem vagy szerelmes, folyton keresed a többi pasitól is a "jócsajvagyok" érzést.

(ezenkivül szerintem éretlen is vagy, de ez nem szükségszerűen gond egy 16 éves lánynál.)

29F

2009. szept. 9. 00:37
 23/57 anonim ***** válasza:
74%

Kiváncsi vagy és kezded (?) felfedezni a szexualitást. Nem ítéllek el (de ha velem csinálnád, kinyírnálak :)), de ha pár éven belül nem múlik el és más kapcsolatban is jelentkezik ez, akkor gondold át újra, hogy hol a hiba. :)

21/F

2009. szept. 9. 00:41
 24/57 anonim ***** válasza:
80%
23:01 ismet. ha igy allsz, szerintem legy vegre oszinte magaddal es a baratoddal, megerdemlitek. szedd ossze magad es szakits vele. te jobbat erdemelesz -vagy legalabbis ezt mondod/mondjak. es o is erdemel valakit aki nem csalja meg es aki ugy szereti es ugy fogadja el, ahogy van. ennek a kapcslatnak nincs jovoje, igy nem erdemes tobb idot pazarolni ra. probald osszeszedni magad es szakits vele. nincs ertelme lehorgonyozni magad amikor lehetoseged es igenyed van 1 tucat kalandra. csak becsapsz mindenkit, es megnehezited mindenkinek az eletet, beleertve magadat is.
2009. szept. 9. 00:41
 25/57 anonim ***** válasza:
84%
Mert éretlen vagy, ha én szeretek valakit akkor nem ártok neki semmivel.
2009. szept. 9. 01:11
 26/57 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem azért csalod meg, mert nem veszed komolyan a másikat. Nagy ívben tojsz Rá, hogy mit éreznek irántad. Komolytalan vagy, normális kapcsolatra alkalmatlan. Magyarul: Ribanc. De ez nem baj, ilyennek is kell lenni.
2009. szept. 9. 08:47
 27/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy volt-e veletek olyan, hogy beleszerettetek valakibe, és késöbb rájöttetek hogy milyen ember, de már szeretted, és nem birtál vele szakítani. Na én ilyen helyzetbe vagyok. És szeretem efelől nincs kétségem. De már említettem h milyen. És vonzanak az okos helyes kedves fiúk, talánmert hiányolom belőle. Nem zavar a ribancozásotok, mert tudom h milyen vagyok:) És köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 9. 09:17
 28/57 anonim ***** válasza:
84%
Csak azt ne felejtsd el, hogy ha ő egy "egyszerű ember" és már most is bántott, mi lesz később? Vele maradsz húszéves korodig, akkor akarsz szakítani, ő meg agyonver miatta?
2009. szept. 9. 11:25
 29/57 anonim ***** válasza:
74%
Mit jelent számodra az, hogy szereted? Mit érzel amikor vele vagy?
2009. szept. 9. 11:29
 30/57 anonim ***** válasza:
47%
Csak egy kérdés: cigány vagy?
2009. szept. 9. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!