Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mér van az hogy mindig megcsalom?
41/57 A kérdező kommentje:
nemzavar hogy egy egy nagy k.u.r.v.a vagy akinek b@szott nagy egója van a szánalmassága ellenére? akármennyire is szépnek meg jonak hiszed magad mások látják hogy egy k.u.r.v.a. vagy. vagy és biztos ki is beszélnek a hátad mögött akármennyire is nagy egód van hogy "biztos hogy neeeem."-.-"..egyszer tudom hogy pofán b@sznak de én lennék az első aki kiröhögne.. sajnálom a barátodat remélem talál majd nálad 100x jobb csajt nem ilyen kis szánalmas 10 éves agyi szintű pic$át.
2009. szept. 13. 22:07
Leírtad, hogy milyen vagy. Velem ugyanez volt néhány éve. Az akkori barátom minden tekintetben rosszabb volt nálam, és évekig visszafogtam magam és kitartottam mellette. Egészen addig, míg meg nem ismertem valakit, aki akkora hatást gyakorolt rám, hogy megcsaltam - csókkal -. Átértékeltem a kapcsolatunkat és rájöttem, hogy nem illek össze a barátommal és rájöttem, mennyi érzés lehet egy csókban, egy összenézésben.Azóta másképp látom a világot. Muszáj néha az ösztöneidre hallgatni, amik azt súgják most, hogy VÁLTS!
2009. szept. 13. 22:16
44/57 A kérdező kommentje:
Öööö, nem vagyok K.U.R.V.A Egyáltalűn tudod mit jelent? Általános müveltség... Nem félek hogy valaki bántana, mert engem nagyon sok mindenki szeret, és nagyon sok mindenkivel jóbavagyok. És igen bárkit megtudok szerezni magamnak akit akarok, lehet hogy ez egósnak tűnik de igy van... belőled max csak a féltékenység beszél, ésa továbbiakban nem vagyok kiváncsi a véleményedre.... kösssziiii:)
Utolsó válaszoló, igazad van, gondolkodom rajta.
Szerintem hagyd a kapcsolatot,ha neked arra van szukseged,h tobb sraccal lehess.Nemvagy eleg erett egy kapcsolatra.Majd ha igazan kielted magad raer komoly kapcsolatba kezdeni,kar elpocsekold a srac idejet is,meg a tied is.Meglatod eljon majd az az ido,amikor nem tudsz masra ranezni,es akkor azt jelenti,h igazan szerelmes vagy.19/L
2009. szept. 13. 22:26
2009. szept. 13. 22:50
Itt és most leszögezném h aki tényleg szereti a párját az nem csalja meg. 16 évesen te még nagyon keveset tudsz az életről, főleg a szerelemről(ez az írásodból látszik). A te korodban még arra vágysz h minden pasi téged imádjon, ez most nálad vhol normális is. Minek vagy még a barátoddal? Biztos vagyok benne h számodra nem ő az igazi. Bulizz, szórakozz, ismerkedj, neked most az való, nem egy 2 éves kapcsolat, amit te magasról *** mert megcsalod a fiúd.
Azért csalod meg a pasid mert még nem vagy érett egy ilyen kapcsolatra. Később már más lesz a helyzet. Akit szeretsz sohasem lennél képes megcsalni.
2009. szept. 13. 22:51
Fostalicska!!!ennyii
Visszanyal a fagyi...madj meglátod visszakapod még ezt az élettől!!!
ND
2009. szept. 14. 13:19
22:51es: Igazad van! Én azt mondom, hogy akik lerib@ancoznak egy 16 éves lányt, azoknak el kéne gondolkozniuk, hogy ők milyen sz@r emberek! Sokan elfelejtették már, milyen 16 évesnek lenni...
2009. szept. 15. 10:18
50/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó válaszoló, te legalább megértettél:)
Kapcsolódó kérdések: