Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azthitte hogy megcsalom de ez nem igaz! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyi történt hogy a haverommal mentem sétálni kicsit és a legjobb barátnőm észrevett minket és azt mondta hogy a pasimnak hogy vigyázzon nehogy megcsaljam meg hogy egész nap a haverommal leszek!!A barátnőm már nem érdekel mert már elküldtem melegebb éghajlatra csak a pasim a gond mert őt mindennél jobban szeretem és összevesztünk én elfutottam utána és most nem tudom hogy mivan!:(
2011. szept. 1. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
tiniszerelem, régi szép idők
2011. szept. 1. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Hozz egy kávét mert én lusta vagyok főzni
2011. szept. 1. 20:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Bújj el mert nem szeretem a hülye válaszokat:D
2011. szept. 1. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Elbújtam, látsz?
2011. szept. 1. 20:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem :)
2011. szept. 1. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

20.22-es

Ha kapsz kávét nekem is hozol?? Mindjárt bealszom..

2011. szept. 1. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
:DD (előző voltam)
2011. szept. 1. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem az mindenképp sokat segítene, ha őszintén elmondanád neki, mi történt, és letisztáznád vele, hogy ugyanúgy, ahogy neki is vannak lánybarátai, neked is lehetnek fiúbarátaid, és ha néha velük vagy, az még nem jelenti, hogy megcsalod, mert ellenkező esetben te sem tekintenél egy ártatlan, együtt töltött délutánt az említett ellenkező nemű haverral megcsalásnak. Ha meg minden húr szakad, elkezdhetsz hisztizni, hogy ennyire nem bízik benned. Jártam már így, én is vitáztam a barátommal erről a témáról, mert elég féltékeny típus, de végülis, ezekkel sikerült megnyugtatnom, fogjuk rá, a hisztivel meg visszafordítottam a dolgot, és valamilyen fura módon már témát is váltottunk- mert hogy ha nem bízik benned, akkor felmerül a kérdés, hogy milyen alapon, hiszen mindenki magából indul ki, stb... Én végül sikeresen kibékültem vele, és minden fantasztikus. Remélem nálatok is ugyanez lesz a helyzet- ha elég értelmes, felfogja, ha nem, akkor erről ennyit. Sok sikert! :)
2011. szept. 1. 20:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!De már 1szer megbeszéltük és kb veszekedéssel fejeződött be!
2011. szept. 1. 21:22
 10/10 Ferdinánd98 válasza:
menyél oda másik szemétek és a barátoddal vagy ami van beszeljétek meg 3 mán
2012. máj. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!