Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom azt, hogy megcsalom a párom?
Azt nem tudom, hogy mi az oka, de gondolatban én is csapodár vagyok, de csak gondolatban, mert egyébként meg rá sem nézek másra, csak a szerelmemre. Ezért néha egy kicsit furdal is a lelkiismeret, de végül is a másokról való fantáziálgatás nem olyan nagy bűn... Legalábbis szerintem.
2011. jún. 28. 15:53
lelkiismeretfuldalás...megadtad a választ,ha nem élveztél el egyszer sem szex közben akkor nem értem hogy lehet jó?sztem ez is közre játszik...meg kellene beszélni ezt a dolgot!
2011. jún. 28. 15:53
Álmában sokminden megfordul az ember fejében, amit ébren nem szívesen tenne meg. Egyszerűen olyan ez, hogy ha elrepül a fejed felett egy madár, arról nem tehetsz. Arról viszont igen, ha fészket is rak a fejeden. Nem tudom, ki mondta, de okos volt.
2011. jún. 28. 16:29
4/13 A kérdező kommentje:
15:53
Attól még, hogy nem élvezek el, magát a szexet élvezem. Fél éve élünk még csak szexuális életet, ő nekem az első. Úgy hallottam ezt a nőknek tanulni kell, mi meg próbálkozunk.
5/13 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a többi választ, megnyugtató, hogy nem csak velem van ilyen.
hány éves vagy?
amugy .. lehet,h vmi ezzel jelzi,h ő csal meg teged?:DD de sztem hülyeseget mondok,ugyhogy ne halgass ram:D
2011. júl. 4. 18:40
velem is pont nemrég történt ilyen, hát ébredés után jópár órán keresztül kifejezetten rosszul éreztem magam, de erről vagy ez ellen nem igazán tehetünk :\ 23/L
2011. júl. 4. 18:47
Velem is előfordult ilyen, és lelkiismeret furdalásom is volt, pedig nálunk tényleg jó volt a szex, mert a csúcsig nem álltunk meg, volt hogy többször is egy alatt...de mégis álmodtam ilyeneket..aztán szakítás lett a vége, lehet hülyeség, lehet nem, de szerintem többre vágysz, azért álmodsz ilyeneket, főleg ha ő az első. A tested tapasztalatra vágyik, főleg fiatalkorban, nem pedig kötöttségre. Persze ezzel nem azt akarom sugallni, hogy fűvel-fával. ;)
2011. júl. 4. 18:55
Én is a napokban álmodtam ilyet. Konkrétan, hogy a baártom megcsalt ("láttam" is a dolgot) és én is közelebb kerültem a sráchoz, de az konkrétan nem töltént meg "köztünk".
Borzasztó volt ébredés után, főleg, hogy akkor épp nem volt velem. Mikor találkoztunk, elmondtam neki és sokkal jobb volt utána. Nem tenném meg, szerintem ő sem. Nagyon nagy a szerelem, majdnem 10 hónapja élünk boldogan. Sajnos még nem lakunk együtt, de alig várjuk.
Jah és mellesleg a szex is nagyon jó kettőnk között, soha nem élveztem még el ennyiszer és vannak időszakok, mikor alig szállunk ki az ágyból. Persze élünk társadalmi életet is együtt, eddig ez a legjobb kapcsolatom. Ő is ezt mondja.
23L
2011. júl. 4. 19:12
10/13 dögöm válasza:
Én sellőférfival csaltam meg álmomban a páromat... Össze feküdtem egy sellő hapsival... Hát.. fura volt :D
2011. júl. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések: