Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért álmodom folyton azt hogy megcsalom a mostani pasimat a volt pasimmal?
lehet a mostanit szereted, de azt várnád el tőle, amit a régi tett veled, lehet a régi jobban kimutatta hogy szeret, és hiányzik maga az érzés, lehet hogy nem neked kevés a mostani pasid, és nem is volt jobb az előző, csak azt hiszed, hogy mivel nem kapsz meg mindent, vagy nem mutatja ki eléggé, ezért lehet te érzed magad kevésnek, sóvárogsz, félsz h volt nőjét egykor jobban szerette, hogy neki jobban kimutatta, én isi lyen vagyok, de már tudom mi a bajom, és megbeszéljük és így szorosabb köztünk a kapocs, én isj obban megbízom benne, ő is jobban megnyílik előttem, jól esik neki havégre nem görcsölök mikor vele vagyok feleslegesen, hanem élvezem az együttléteket
mikor felródtam neki h nem mondja elégszer h szeret, alig mutatja ki, akkor azt hitte hogy nem elégszem meg vele, hogy kevés ő nekem, és félt h besokallok és elhagyom, de közbe meg azt hittem én vagyok kevés neki és ezért nem mondja, és magamat okoltam, szal önbizalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!