Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 napja vagyok a pasimmal, ma tartjuk a szülinapját! Vennem kellene neki vmit? Egy PUB féle szórakozó helyen lesz.
4 nap után szex...hát...nah mindegy utolsó...
szerintem süss neki valami finom sütit.
Nem akarunk szexelni,de szerintem egyáltalán nem időhöz kötött az hogy mikor fogunk szexelni,mivel felnőtt emberek vagyunk.
Sütije lesz....wááá tiszta ideg vagyok!!!!!!!!!!
Azért 4 nap után szexelni -.- érdekesen vagy összerakva ^^
Kérdező: süss neki tortát. Bár ennyi idő alatt nem tudom mit lehetne összeütni előbb kellett volna hogy ez eszedbe jusson :D
Valami semleges ajándékot adj neki szerintem, valami ital, vagy tényleg süss neki, bonbon ...stb...
Semmiképp se ilyen romantikus dolgokat, az még korai lenne.
Bár visszagondolva, mi a névnapja után jöttünk össze a barátommal, viszont azután tartotta, hogy összejöttünk :D
Csak én nem is tudtam, hogy ez most olyan buli lsz, így nem vittem semmit :D
DE az évek minket igazolnak, azóta is együtt vagyunk, szóval nem olyan lényeges :D Bár ha tudom, biztos veszek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!