Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és lassan 2 éve van barátom, de már egy párszor megcsaltam őt csokkal. Annyira imádom mikor valaki udvarol nekem. Mellesleg nemérdemel meg, részleteket most nem irnék hogy mért nem, de többen is ezt mondják. Az tuti hogy szeretem, mert érzem, de sajn ha valaki megtetszik, mindig meghóditom és csókolózok vele.
2009. szept. 8. 22:34
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
84%
Mert fiatal vagy és még nem kell neked a lekötöttség.Szerintem még a szerelmet sem ismered.Normális hogy szereted ha udvarolnak hiszen 16 éves vagy.
2009. szept. 9. 14:17
 32/57 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány. Hát szavakkal nem lehet elmondani mit érezek mikor vele vagyok, szeretem ha megölel ha hozzámbujik, akkor egyszerűen libabőrös leszek. De viszont vannak pilllanatok amikor "megtudnám ölni". De igen, ismerem a szerelmet.Tudom milyen.
2009. szept. 9. 14:48
 33/57 anonim ***** válasza:
62%
figyelj ha most vagy 16 éves ezzel 2 év múlva pénzt is tudsz szerezni csak ezt tdom mondani a tanulságot meg szürd le
2009. szept. 9. 19:25
 34/57 A kérdező kommentje:
figy, pont nem a te véleményedre voltam kiváncsi:)
2009. szept. 9. 20:02
 35/57 anonim válasza:
72%
Az a nagy gond,h még csak egy kisgyerek vagy és azt hiszed h szereted azt a szerencsétlent..pedig nem..és igazuk van a többieknek h csak egy kis ribanc vagy és az is maradsz!!!!!
2009. szept. 10. 13:48
 36/57 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer majd pofánb@sz valaki, hogy mit játszol más érzelmeivel.
2009. szept. 11. 08:56
 37/57 A kérdező kommentje:
Nem fog pofánbaszni senki, ebben biztos vagyok:) És lehet hogy nem vagyok felnőtt meg teljesen érett, de tudom hogy "kisgyerek" se. Én rendes válaszokra voltam kiváncsi, és köszönöm egykét embernek a normális válaszokat:) A többeik meg kapják be:)
2009. szept. 11. 10:05
 38/57 anonim ***** válasza:
64%

15-20 éves koromig rengeteg barátom volt, mindnek tudtam a nevét, mi előtt valaki megkérdezni. Én sem tudtam ellenállni a flörtnek, de csak egy csókig mentem a megcsalás résznél. Utána jött a lelkiismi furdalás és szakítottam az aktuális barátommal (hónapokig jártunk, nem napokig, de nem voltam egyikbe sem szerelmes). Most viszont találtam egy olyan pasit akit legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy megérdemlek. Hiányzik a flört, de sosem érzek késztetést rá, hogy egy kis szemezésnél tovább menjek. (kell egy kis elismerés jól esik). De annyira tisztelem és Szeretem a barátomat, tiszta szívemből, hogy nem teszem meg.

Gondolj arra, hogy mikor együtt vagy egy másik sráccal, az jó meg minden, de az a néhány óra nem felejti el veled, soha, hogy mit tettél. Mindegy, hogy ő milyen vagy te milyen vagy, a megcsalás az bizony megcsalás!

L/22

2009. szept. 11. 21:16
 39/57 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ebben semmi nincs!

És nem vagy ribänc sem.

Szerintem dobd ezt a pasit:-)

Ja, amúgy az a rib@nc, aki a másikat rib@ncozza.

2009. szept. 13. 21:44
 40/57 anonim ***** válasza:
57%
Mert egy riNgYó vagy
2009. szept. 13. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!