Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér van az hogy mindig megcsalom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és lassan 2 éve van barátom, de már egy párszor megcsaltam őt csokkal. Annyira imádom mikor valaki udvarol nekem. Mellesleg nemérdemel meg, részleteket most nem irnék hogy mért nem, de többen is ezt mondják. Az tuti hogy szeretem, mert érzem, de sajn ha valaki megtetszik, mindig meghóditom és csókolózok vele.
2009. szept. 8. 22:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Az én barátom nem jóképű, nem tanult, nem okos, nem kedves, nem határozott, nem érett egyéniség, ráadásul volt hogy bántott is. Ellenben én okos, szép, csinos, határozott vagyok, és emiatt vágyok olyan emberekre akik érettek okosak stb... Lehet ribancnak tartani, vagy akárminek, de szeretem és sajnos gyenge vagyok hogy szakitsak vele, de viszont még a vérem is fűt.
2009. szept. 8. 22:53
 12/57 anonim ***** válasza:
92%
gratulálok :)
2009. szept. 8. 22:54
 13/57 anonim ***** válasza:
90%

miert csalod fuvel faval?

1.nincs eleg onbizalmad. igy folyton megerositest varsz. valoszinuleg allanoan mindenkienk tetszeni akarsz/probalsz, napi szinten flortolsz tobb emberrel is, csak ugy. mert elvezed h fontosnak es nepszerunek hiszed magad. a csaladban, barati korben nem kapsz eleg szeretetet,torodest es poztiv visszajelzest? valoszinuleg nem, ezert mashol keresed.

2. eretlen vagy. azert csinalod mert trendi hogy minnel tobb hoditasod legyen. es mert ezt latod masoktol, igy akarsz megfelelni.

3. nem szereted a baratod. lehet h neha erzel vmi jot ha vele vagy, de az nem szerelem. tobb okbol is: eretlen vagy meg a melyebb erzelmekhez. ha szeretned nem irnal olyat h "nem erdemel meg" illetve nem csalnad meg. neked hogy esne ha o csalna meg? rosszul? ha szeretned, a vilagert nem akarnad megbantani es rettegnel h elveszited.

4. nincs tartasod, akaraterod. neha tenyleg nehez megallni, de ha lenne egy csepp gerinced ellen tudnal allni a kisertesnek.

2009. szept. 8. 23:01
 14/57 A kérdező kommentje:
Sztem az első pont az ami igaz lehet. Tényleg durva hogy ezt irom h nem érdemel meg, de ez igy van. Nem egy ember mondta már.
2009. szept. 8. 23:03
 15/57 A kérdező kommentje:
És köszönöm az értelmes választ égre valakitől:)
2009. szept. 8. 23:03
 16/57 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom milyen értelmes választ vársz...16éves vagy,jársz egy olyan sráccal akiben semmi pozitívum nincs(te jellemezted) de szereted miközben megcsalod...hát nem tudom,lehet h én vagyok egy 20éves hülye,de szerintem szerelmesnek lenni azt jelenti,h van egy ember az életedben aki SZámodra a legjobb,akit mindentől és mindenkitől megvédsz,akit tisztelsz és szeretsz(és persze ez 2 oldalú akkor mondhatod el h szerelmes vagy)ha valóban az lennél és ezek a dolgok meglennének köztetek akkor valami belül téged is visszafogna h ne csald meg.Valószínűleg mégis valami bosszút érzel,amikor megteszed,mégha most nem is így gondolod.De talán a legjobb lenne szakítanod vele,ha ennyire nem feleltek meg egymásnak,persze ez csakis a te döntésed,nah meg az is tény,h éretlen vagy ehhez az egészhez minden téren.
2009. szept. 8. 23:22
 17/57 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam éretlennek. Az a baj hogy teljesen más igy leirni a történetet, meg itt lenni látni vagy átélni. Szeretem, mert tényleg szeretem. Csak valószinűleg közbe játszik azis hogy apukám volt még ilyen vérmérsékletű és tőle örökölhettem. Na meg kiskoromban nem voltam valami szép és nem sok barátom volt. Mostmeg ahogy "felcseperedtem" "megszépültem" és sokan járni akarnak velem, és ez tény hogy valamilyen szinten tetszik. Lehet ribancozni jobbról balról, de ez az igazság.
2009. szept. 8. 23:26
 18/57 anonim ***** válasza:
92%
figyi, sztem te nemszereted őt, hanem vagy ragaszkodsz hozzá, vagy vanbenne egy icipici sajnálat is. vagy eccerűen csak nemmersz szakítani, de nemazért mert félsztőle, hanem mert így hozzádnőtt.
2009. szept. 8. 23:53
 19/57 anonim ***** válasza:
90%

De akkor mégis miért vagy mellette? Hogy szerethetsz valakit úgy, hogy csak negatív tulajdonságokat tudsz sorolni róla, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalod és Te is érzed, hogy jobbat is kaphatnál? Hagyd akkor a francba a gyereket és keress valami hozzád valót!

Azt viszont felejtsd el, hogy simán csak úgy meg lehet csalni a párodat! Mi az, hogy ismersz olyat, aki szereti a párját, mégis megcsalja? Milyen gondolkodás ez? Te is erre alapozod az életed? Te hogy viszonyulnál a kérdéshez fordítva? Neked jól esne az, ha a jelenlegi, vagy a következő(k egyike) megcsalna?

Komolyan nem értem, hová tartunk...

2009. szept. 8. 23:56
 20/57 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.

Én sem értem,hogy minek neked párkapcsolat? Legyél független és akkor senki miatt nem kell azt érezned,hogy csalod,hanem kiéled magad. Azért a hírnevedre szerintem vigyázz,mert a normális srácok a suli kurv...t nem szivesen vállalják be.De az tuti,hogy nem vagy kész arra,hogy párod legyen. A szerelem pedig nem ez!Szomorú,hogy van olyan a környezetedben,aki hasonlóan éli az életét,de hidd el,egy kiegyensúlyozott és komoly párkapcsolatba soha nem fér bele egy harmadik!

Ha pedig a srácot ennyire lenézed,akkor engedd el,hogy ő is megtalálhassa azt a lányt,aki becsüli is valamire!Ne takarózz szerelemmel,mert ezt nem annak hívják.

2009. szept. 9. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!