Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megsértődne?
Barátommal 1 hónapja járunk, és nekem ma van a szülinapom.
Hajnalban, suliba menet előtt írt nekem egy levelet közösségin és csatolt, egy poénos, saját készítésű videót is.
Aranyos, meg jót nevettem a videon, mégis rossz a kedvem, mert rosszul esik, hogy nem smst írt. Az azért mégiscsak személyesebb lett volna. Olyan szomorú és csalódott vagyok, tökre elszomorodtam, kb. elrontotta az egész napomat, már így korán reggel.
Másnak is rosszul esne, vagy csak én fújom fel?
Nem, én nem sértődnék meg. Sőt! Örülnék neki hogy a lerágott csontú "Nagyon boldog születésnapot Kicsim" sms helyet egy menő, egyedi, vicces, SZEMÉLYES videót kapnék.
:S
Jézusom. Hihetetlen vagy Kérdező. Megsértődsz, pedig ki kéne ugranod örömödben a bugyidból! Inkább nem is kommentálom tovább a dolgot...
Gondold át ezt egy kicsit mielőtt sírva fakadsz.
:D Nem.. én nem sértődnék meg..
Gondolt rám (oly mindegy, hogy smst, e-mailt vagy fb üzenetet írt) és időt is szánt rám a videó miatt, nemcsak odab*szta, hogy boldog születésnapot.
Hány éves vagy?
Amúgy azt írod csatolt egy levelet, szóval nem az adatlapodon osztotta meg, hogy lássa ország-világ milyen figyelmes, hanem neked küldte el, ezzel személyessé tette. Az sms-t mitől jobb, most komolyan? Attól a kb. 20 Ft-tól?
Mi barátnőmnek csináltunk egyszer egy videót egy másik barátnőmmel. Nagyon örült neki, még egy hét múlva is mondta milyen aranyosak vagyok. És tudod mit? Mi is nagyon boldogan csináltuk, válogattuk a képeket, szerkesztettük. Egy egész délutánunk ráment, de olyan jó volt csinálni. Írhat valaki ugyanilyen szeretettel persze sms-t is fél perc alatt. Csak hát azt sem tudod te még 1 hónap után felmérni, hogy nem e csak úgy pötyög, muszájból. Nőj fel szépen, mert ha ilyen maradsz még 10 év együttlét utána sem fogod tudni.
Jézusom Kérdező, nem csoda, hogy mindig rosszul telik a szülinapod.
Ha direkt gyártod magadnak a rosszkedvet, akkor a Jóisten sem tud neket örömet szerezni.
Most komolyan, ezen problémázol, hogy miért nem SMS? Ha meg SMS-t küldött volna, akkor meg gondolom miért nem hívott fel? Ha pedig felhívott volna, akkor miért nem várt reggel mikor suliba indulsz az ajtótok előtt? Ha ott várt, akkor miért nem vitt virágot? Ha vitt is virágot, akkor miért nem vitt plüssmackót is? Végtelenségig lehetne folytatnia sort, te csak szimplán hülye vagy és mártírkodni akarsz, hogy "téged nem szeret senki".
A helyedben nagyon gyorsan leszoknék erről, mert irtózatosan idegesítő. Képzeld magad a barátod helyébe. Időt és energiát nem sajnálva öszerakta neked azt a kis videót. Gondolt rád, foglalkozott vele sokat. Erre te amikor találkoztok nemhogy megköszönnéd, de duzzogva elmondod neki, hogy miért nem küldtél sms-t. A helyében az élettől is elmenne a kedvem. De tőled is, belátható időn belül.
Te egy mekkora rinyapics@ vagy.
Remélem kapni fogsz egy suprise butt sexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!