Mivel inspirálhatnám anélkül, hogy megsértődne?
Amikor kéri a vacsorát, te is mondhatod hogy majd. Ha meg szól sértődj meg. Felejts el kimosni is, stb..
Hidd el ha elég erős vagy és megcsinálod, és elmondod neki miért csinálod majd csak észbe kap.
10:08-as! Ez kinyomtatom és hazaviszem, megpróbálom megcsinálni én. :) Köszi!
De az sem rossz ötlet, hogy "kicsi" kések majd a vacsorával.
Hát az én párom is kicsit ilyen, mondjuk mindent megcsinál előbb utóbb csak győzze az ember kivárni.
A csapszerelésnél még működik a "ha nem tudod megcsinálni szólok a Jóskának" trükk, mivel "már hogyne tudnám, nyilván Jóska nem lehet jobb mint ő és lehetőleg viszonylag jóképű Jóskára kell javaslatot tenni.
Az baj, hogy ez a koszos zoknik szennyestartóba rakása esetén sajnos nem alkalmazható :(
jajj ne is mondd. Nálunk ez a legnagyobb probléma. Szerencsére nem más.
Körbe körbe eljátszuk sokszor, hogy Ő a sok játékot nem bírja nézni, bár hálóban és dobozban vannak itt ott egy kint. Hogy hogy nem lehet elrakni. Kértem ezerszer, hogy szereljen fel polcokat, szekrény is lehet a falra(helyhiány miatt) becsukhatósat is lehet tőlem, hogy ne is lássuk a cuccot. Értem, hogy nem ezermester, de ismeri a fél várost, megkérhetne valakit, de Ő nem olyan, hogy másra szoruljon. Akkor mondom fizetünk is, akár mesternek is, de semmi. 6 éve van egy kis szekrény egyik ajtaja leesve kitágult a luk. Ha vendég jön odabiggyesztem.
Már mondtam menjünk el valami terápiára, hátha felfogja, hogy nem lépünk egyről a kettőre ebben a helyzetben, hátha megértetnék vele a szitut. Vagy engem felvilágosítanának és elfogadnám, ha én gondolom rosszul. :-)
Persze én is hívhatnék mestert ez igaz. De nincs sok elvárásom, és mivel ő ismerősebb, miért nem tudja.
De sokszor belegondolok nyugis pillanatomban, mégsem oly nagy dolog ez.
Mivel inspirálhatnád ? Sajnos nem tudom. Legalábbis a férjemet nem tudom. Neki ha nem csinálnák kaját se baj, mert elég önálló tud lenni. Csak magamra hivatkozva időnként azért elérek dolgokat, hogy értem, csinálja meg, mert így szeretném , és mert úgy van a rendjén. Lényeg, hogy nyugodt legyél, etesd meg előtte vagy valami :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!