Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:31
1/37 anonim válasza:
És Te mikor cseréltél utoljára ágyneműt, ha már itt tartunk?
2/37 anonim válasza:
Az ám! Ennél már csak az cikibb ha felkelsz oszt megcsinálod te!
3/37 anonim válasza:
Annyira zavar,miért cseréled le te?
Nálunk 3-4 hetente van amúgy le cserélve az enyém. Mindegyik héten vkié mosva van.
4/37 anonim válasza:
Te is elintézhetnéd ha nem tudod megkérdezed hol vannak az ágyneműk és megcsinálod nem nehéz dolog
5/37 anonim válasza:
Ez a kérdésed nem volt nyerő!
Ciki lenne neked lecserélni?
6/37 A kérdező kommentje:
Csak megsértődik.háztartásbeli eltartom az ő dolga lenne.októberben vol cserélve.a lepedő meg novemberben
2013. jan. 22. 22:40
7/37 anonim válasza:
Hát ha ő nem csinálja meg,neked kellett volna.
8/37 anonim válasza:
Cseréld le te. Mondd, hogy gyakrabban szoktál ágyneműt cserélni, ennyi. Ezen nincs mit megsértődni, ha normális a hangnemed.
Most költöztetek össze amúgy? Nagyon újnak tűntök még.
9/37 anonim válasza:
Szívem nem húzod fel inkább a selyem, gyolcs, kékkockás, sárgavirágos ágyneműt? Ez kezd egy kicsit büdi lenni....
Nálunk a férjem csinálja. Én meg kiforgatom a koszos zoknijait.
Mindent megcsinálok itthon, de huzatolás-analfabéta vagyok. Értem az elméletét, de gyakorlatban mindig beletekeredik a takaró, gombócod a párna, stb...
10/37 anonim válasza:
Nalam hetente van.cserélve.Ha lusta vagyok 2 Hetente.Mindenkepp.szolj ra.Nalunk is parom.dolgozik az en dolgom a.haztartas.Es ha ram szol valamiert nem.sértödök meg,nekem normalis ha magam körül tisztasag van.Nem varok a ferjemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!