Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok az asszony mikor...

Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Hívd anyukádat, hogy segítsen. Vagy ha nagyon ügyes vagy már, lehet, hogy te is megtudod csinálni. És holnap megmondhatod az óvónéninek, hogy te már milyen nagyfiú vagy.
2013. jan. 22. 23:21
 12/37 anonim ***** válasza:
22%

Már elnézést a szégyen megölne,ha a férjemnek kellene ezt megcsinálnia,főleg úgy,hogy itthon vagyok mindig.

De nem csak ezért!!!

Legyen már annyi igénye,hogy ne kelljen rászólni.

Emancipáció ide vagy oda ,a párom se várja el tőlem ,hogy a "férfias" munkákat én végezzem!

Én még most is úgy gondolom,hogy vannak,amiket nem kell,hogy megcsináljak a "fiúk" helyettünk.

Mondom ezt úgy,hogy a párom is sokszor főz itthon és mindenben segit,és én is nyírok füvet,ettől nem esik le a gyűrű az ujjamról.De ezt nem várjuk el egymástól..megtesszük egymásnak...mert!

2013. jan. 22. 23:36
 13/37 anonim ***** válasza:
31%

Én hetente 2x cserélem a macskák miatt.de mikor nem voltak akkor is hetene 1x.abban meg igazad van ha nem dolgozik akkor ez az ő feladata.mióta nem dolgozom a páromnak egy poharat sem kell odéb tenni.mert nekem most ez a munkám hogy rendbe tartsam a házat.mikor dolgoztam akkor a háztartás is közös volt.

Szerintem ez a helyes

2013. jan. 22. 23:39
 14/37 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen mindegy, hogy mennyire gáz vagy nem gáz dolog(mondom ezt néhány nagyokos hozzászólónak), nem fogja lecserélni az ágyneműt az asszony magától, mint ahogy az látszik.

Szóval kedves kérdező, vagy szólsz neki, vagy lecseréled te. Azt mondod hogy akkor megsértődik?! És aztán?! Akkor fekszel tovább a koszos, büdös ágyneműben amíg neki eszébe nem jut magától?

Ne legyél már ennyire életképtelen.

Szólj neki, vagy csináld meg te.

2013. jan. 23. 00:21
 15/37 anonim ***** válasza:
64%

Ha egyébként minden mást megcsinál rendesen, akkor lehet az is, hogy ezt egyszerűen nem nevelték belé.

Akkor is, ha háztartásbeli, és tényleg nem dolgozik mást, akkor ez is az ő feladata lenne. Nem ciki szólni. De először ne kioktató meg szemrehányó hangnemben szólj neki, hanem higgadtan, nyugodtan kérd meg, hogy gyakrabban cserélje. Aztán a reakcióból lehet arra következtetni, hogy kell-e keményíteni egy kicsit a hangvételen.

(egyébként ha nagyon zavar, akkor lecserélheted te is, a kezed nem fog leesni tőle...)

2013. jan. 23. 00:31
 16/37 anonim ***** válasza:
52%
Micsoda eget rengető probléma... És akkor mi van ha nem volt lecserélve?? Most nem azt mondom, hogy megszokott dolog, hiszen általánosságban véve azért 2 hetente, havonta egyszer az ember lecseréli, persze. De ha valakinek mégsem jut eszébe, akkor nem. Felhívhatod rá a figyelmét, együtt vagytok, könyörgöm mi van akkor ha megjegyzed, hogy Te szeretnéd ha lecserélné?! De akár Te is megteheted. Nem tudom mi ez a nő dolga, férfi dolga megkülönböztetés egy vacak ágynemű felhúzásával kapcsolatban. Nem csinálta meg, megcsinálhatod Te is, ettől a férfiasságodon nem fog csorba esni. Kész.
2013. jan. 23. 00:42
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani. Viccesen nemrég megkérdeztem nem koszos e még szerinte mikor mossuk ki. Azt mondta majd tavasszal mert most nehezen szárad. És tiszta még ez. Meg saját magunktól nem lesz semmi bajunk .ezen elnevetgéltünk. És mondta szereti a szagom érezni rajta miért én nem az övét? Mondom de. Így is majdnem megsértődött azért kérdezte szeretem e a szagát.
2013. jan. 23. 00:57
 18/37 anonim ***** válasza:
51%

tavasszal akarja csak lecserélni?:S És utoljára októberbe volt?

Ez tényleg elég gusztustalan..Ha meg lehet kimosnád,kicsapná a hisztit hogy nem szárad meg,közbe dehogynem.

Kérdezted volna meg hogy szerinted akkor minden ember a koszba meg atkákba alszik mert tél van?

Én a helyedbe fognám,lehúznám,kiteregetném aztán majd lenyugszik. Fél órás dolog,de nehogymár a retekbe kelljen aludnod mert a feleségednek ilyen hülyesége rájön.

Lehet ciki is lesz neki hogy hiába szóltál inkább megcsinálod,aztán majd észbekap.

2013. jan. 23. 01:00
 19/37 anonim ***** válasza:
67%
Önts rá valamit "véletlenül", akkor csak nem fogtok egész tavaszig abban feküdni.
2013. jan. 23. 01:39
 20/37 A kérdező kommentje:
Már spermás lett lereggeliztük testápolós is lett és mindig nevetgéltünk rajta. A nejemnek vannak fura dolgai és szerintem ó ebben élvezkedik vagy nem tudom.pl. Hajat sem mos mivel az öntisztul és van ilyen fekete keféje amivel tisztitja. És felírja a naptárba mikor mosta. A konyhai naptárba fel van irva az is mikor volt ágynemücsere. És ö búszke rá meddig birjuk benne nem is akarom elrontani az örömét na ezért félek mert megsértődne
2013. jan. 23. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!