Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?
XD
És inkább megvárod a tavaszt, minthogy te magad lecseréld?
Igazi férfi.
Nem a te nejed, az aki nem fürdik csak havonta egyszer? És még büszke is rá? (41 éves) Csoda, hogy még nem evett meg a kosz titeket!
Azt csak halkan kérdezem meg, "nem mossa ki az ágyneműt, mert most nehezen szárad?" - nincs másik??? Vegyél újat, húzd fel, és mond neki, hogy - meglepetééés!!!
Hát amíg itt feltetted ezt a kérdést,meg nyomon követed hogy itt milyen tanácsokat adnak,már rég lecserélhetted volna azt az ágyneműt!!
Egy férfi ujjáról sem esik le a karikagyűrű ha olykor olykor besegít!
A pizsit azért cseréli az asszony?vagy az is ráér tavaszig??:D
Fogod, lecseréled és kész. Ha megsértődik, had sértődjön, de én tuti bele nem feküdnék abba a dzsuvába, miután írtad, hogy mi minden tanyázik rajta/benne. Amúgy pedig nem a férjem szagát szeretem, hanem az illatát. Mindig jó illata van, mert ad magára és szeretem, a párnájának is finom illata van. De ha szaga lenne sürgősen betolnám a zuhany alá.
Nálunk amúgy is úgy zajlik az ágynemű csere, hogy akinek előbb eszébe jut az lehúzza és nincs belőle sértődés (ez min. 3-4 hetente van hétvégi takarításnál). Felhúzni az újat viszont nálunk sem én szoktam. :)
Atyám, én meg cikinek érzem, ha 2 hétig nincs lecserélve a lepedő+ ágynemű, mert attól rettegek hogy az ember azt fogja gondolni rendetlen vagyok, pedig nem is élünk együtt :D
Ezek után be kell látnom csodálatos nő vagyok :)
Amúgy viccet félretéve, higiéniai okokból olyan 2 hetente cserélni kell az ágyneműt.
A mosásra megoldás ha több huzat szett van , és amíg az egyik szárad fölhúzod a másikat.
Az sem normális hogy nem mossa a haját mert ön tisztul..fujjj..el tudod képzelni milyen bacikat visz be az amúgy is koszos ágyba?
Testápolós, spermás az ágy? ha így haladtok csótányosak is lesztek hamarosan azok jönnek ám a koszra...
mindenképp beszélj vele mert így nem lehet élni, most meg cseréld le de gyorsan azt az ágyneműt :)
Értem. Szóval nem mos hajat és fél évig ugyanazon a párnahuzaton szándékozik aludni.
Igazi nő a feleséged.
Bocs de felgyújtanám az ágyat. Meg nem mindegy, hogy az illatát érzed egy embernek vagy a SZAGÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!