Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok az asszony mikor...

Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%

XD

És inkább megvárod a tavaszt, minthogy te magad lecseréld?

Igazi férfi.

2013. jan. 23. 01:54
 22/37 anonim ***** válasza:
95%
Aki szerint "női" munka az ágyneműcsere: lehet, hogy én rosszul csinálom, nem vagyok igazán házias, de a kezemmel szoktam ágyneműt cserélni. Márpedig keze a férfinak is van. Női munka lenne, ha cicivel vagy puncival kellene cserélni. Arról meg valaki küldjön videót.
2013. jan. 23. 01:58
 23/37 anonim ***** válasza:
97%

Nem a te nejed, az aki nem fürdik csak havonta egyszer? És még büszke is rá? (41 éves) Csoda, hogy még nem evett meg a kosz titeket!

Azt csak halkan kérdezem meg, "nem mossa ki az ágyneműt, mert most nehezen szárad?" - nincs másik??? Vegyél újat, húzd fel, és mond neki, hogy - meglepetééés!!!

2013. jan. 23. 03:12
 24/37 anonim ***** válasza:
97%
Ez az egész nagyon gáz már ne is haragudj.Van gyereketek?Mert sajnálnám.Egyépként dobd ki az ágyneműt majd leárazásnál év végén vesztek másikat:)Meg különben is ha csak az ágyon aludnátok azt nem kellene mosni meg cserélni,majd ha már megunja a sok kosz raktározását akkor szét esik ,és vesztek másikat.Évekig jó lesz gondolom.Szerintem az ciki ,h ide leírod vagy unatkozol?Mert mire ide leírtad ezt az egész dolgot már meg is keverte volna a mosógép azt az ágyneműt.Ha nincsen centrifugád akkor is megszárad estig ha reggel kimosod,főleg most fűtésnél.Sok sikert kívánok hozzá,ápropó,ezt meglepinek is szánhatod a feleségednek,h kimosod,és megmondod neki,h annyit fáradozik mindennel,hát besegítettél egy kicsit bíztossan örülne.De ha csak nevetgéltek a dolgokon hát elég vidám család lehettek,meg egy kicsit flugos
2013. jan. 23. 06:04
 25/37 anonim ***** válasza:
96%

Hát amíg itt feltetted ezt a kérdést,meg nyomon követed hogy itt milyen tanácsokat adnak,már rég lecserélhetted volna azt az ágyneműt!!

Egy férfi ujjáról sem esik le a karikagyűrű ha olykor olykor besegít!

A pizsit azért cseréli az asszony?vagy az is ráér tavaszig??:D

2013. jan. 23. 07:49
 26/37 anonim ***** válasza:
96%

Fogod, lecseréled és kész. Ha megsértődik, had sértődjön, de én tuti bele nem feküdnék abba a dzsuvába, miután írtad, hogy mi minden tanyázik rajta/benne. Amúgy pedig nem a férjem szagát szeretem, hanem az illatát. Mindig jó illata van, mert ad magára és szeretem, a párnájának is finom illata van. De ha szaga lenne sürgősen betolnám a zuhany alá.

Nálunk amúgy is úgy zajlik az ágynemű csere, hogy akinek előbb eszébe jut az lehúzza és nincs belőle sértődés (ez min. 3-4 hetente van hétvégi takarításnál). Felhúzni az újat viszont nálunk sem én szoktam. :)

2013. jan. 23. 08:52
 27/37 anonim ***** válasza:
81%

Atyám, én meg cikinek érzem, ha 2 hétig nincs lecserélve a lepedő+ ágynemű, mert attól rettegek hogy az ember azt fogja gondolni rendetlen vagyok, pedig nem is élünk együtt :D

Ezek után be kell látnom csodálatos nő vagyok :)

Amúgy viccet félretéve, higiéniai okokból olyan 2 hetente cserélni kell az ágyneműt.

A mosásra megoldás ha több huzat szett van , és amíg az egyik szárad fölhúzod a másikat.

Az sem normális hogy nem mossa a haját mert ön tisztul..fujjj..el tudod képzelni milyen bacikat visz be az amúgy is koszos ágyba?

Testápolós, spermás az ágy? ha így haladtok csótányosak is lesztek hamarosan azok jönnek ám a koszra...

mindenképp beszélj vele mert így nem lehet élni, most meg cseréld le de gyorsan azt az ágyneműt :)

2013. jan. 23. 10:03
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

Értem. Szóval nem mos hajat és fél évig ugyanazon a párnahuzaton szándékozik aludni.

Igazi nő a feleséged.

Bocs de felgyújtanám az ágyat. Meg nem mindegy, hogy az illatát érzed egy embernek vagy a SZAGÁT!

2013. jan. 23. 10:32
 29/37 anonim ***** válasza:
52%
uhh ha nem kamu a kérdés, akkor szerintem nyugodtan rászólhatsz. Kit érdekel, hogy megsértődik? Pedig én is nő vagyok. Elég szomorú, hogy magától nem kapcsol, hogy cserélni kéne. Amúgy meg ha otthon van a nő htb-ként akkor ennyi igazán elvárható, hogy a házimunka (köztük az ágynemű csere) mindig rendben legyen!!!
2013. jan. 23. 10:59
 30/37 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kérdés tuti kamu, amit utoljára írt... ez már csak egy vicc...
2013. jan. 23. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!