Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok az asszony mikor...

Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
Ne legyél ennyire papucs, fogd és cseréld le a kis kezeiddel...vagy tavaszig abban akarsz feküdni?
2013. jan. 23. 13:10
 32/37 anonim ***** válasza:

nálunk együtt cserélünk, én kitalálom h ma, lehúzom mosom, párom teregeti, mert akkor általában éppen a konyhában készítem az ebédet. aztán együtt felhúzzuk, ő a lepedőt én a többit.

Lepedőt gyakrabban cserélek mint a többit, mert én a huzatos párnámat reggel a kávém fogyasztásakor használom, amikor a derekam mögé teszem, így félúton cserélünk:) a párnámat meg gépbe teszem

heti 2-szer minimum kiszellőztetjük felhúzva az ablakban..

Ha betegek vagyunk akkor mindenképpen kicserélem, nehogy visszafertőzzük magunkat. Nem fix időben cserélem, de átlag 3-4 hetente

Amúgy amikor kollégista voltam 3 hetente volt kötelező ágyneműcsere.

2013. jan. 23. 14:26
 33/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem hiszem el azokat a nőket, akik azt mondják, hogy cserélje le Ő az ágyneműt, nem fog leesni a gyűrű az ujjáról, korona a fejéről. Az lehet, de nektek nem ég le az arcotokról a bőr? A férj egész nap dolgozik, távol van, a nő meg otthon egész nap és a férfinak kéne lecserélni az októberben felhúzott ágyneműt? Eszem megáll.
2013. jan. 23. 16:29
 34/37 anonim ***** válasza:
54%
ha a nő htb, akkor nyilván az ő dolga lenne, viszont ha nem csinálja, akkor inkább lecserélném én, mint hogy fél éven át feküdjek a koszban... vagy a saját takarómét lecserélném, az övével csináljon, amit akar, de akkor nem aludnánk egy ágyban.
2013. jan. 23. 21:10
 35/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ti nagyon megérdemlitek egymást, a lusta háziasszony meg a nagyképű férj aki azt hangoztatja hogy drágám én tartalak el, takaríts. Egyébként a legtöbb válaszolónak igaza van, neked is annyi lenne mint a feleségednek. Talán csinálhatnátok közösen is. Elképzelem hogy mit szoktál otthon csinálni, haza mész leülsz a tv elé. Drágám hozd az ebédet ez a dolgod mert én tartalak el.
2013. jan. 23. 21:31
 36/37 anonim ***** válasza:

A legtöbb kérdésnél az a helyzet áll fent mint itt. Olyan szintű a kérdés hogy "Kék törölközőt vegyek vagy pirosat?" És a második oldalon kiderül hogy azért kell új törölközőt venni mert az előzőn késelte meg a férje és tiszta vér lett... Jó, ez hülye példa volt, de általában tök más és mélyebb a probléma mint amire a kérdés irányul.

Mond meg neki, hogy szereted a szagát (fél éve mosott haj, egészségedre), de a sajátodat nem, és a te részeden nagyon büdös a lepedő. Amúgy én ezt a régit nem mosnám már ki, hanem elvinném a sivatagba és ott szétvágnám aztán leönteném benzinnel és elégetném.

Amikor nincs otthon nyomj rá egy adag ketchupot aztán dobáld le a földre és mondd neki hogy rajta ettél, úgyhogy bocsi cserélje ki. Különben ezt és a hajmosást írni a naptárba? Tényleg ennyire igénytelen?

L20

2013. jan. 23. 22:20
 37/37 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan, ti egy kajás, testápolós, spermafoltos ágyban dugtok? Fincsi.
2013. jan. 24. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!