Nálatok az asszony mikor cserélte le utoljára az ágynemüt? Ciki lenne szólnom hogy cserélje le megsértődne?
nálunk együtt cserélünk, én kitalálom h ma, lehúzom mosom, párom teregeti, mert akkor általában éppen a konyhában készítem az ebédet. aztán együtt felhúzzuk, ő a lepedőt én a többit.
Lepedőt gyakrabban cserélek mint a többit, mert én a huzatos párnámat reggel a kávém fogyasztásakor használom, amikor a derekam mögé teszem, így félúton cserélünk:) a párnámat meg gépbe teszem
heti 2-szer minimum kiszellőztetjük felhúzva az ablakban..
Ha betegek vagyunk akkor mindenképpen kicserélem, nehogy visszafertőzzük magunkat. Nem fix időben cserélem, de átlag 3-4 hetente
Amúgy amikor kollégista voltam 3 hetente volt kötelező ágyneműcsere.
A legtöbb kérdésnél az a helyzet áll fent mint itt. Olyan szintű a kérdés hogy "Kék törölközőt vegyek vagy pirosat?" És a második oldalon kiderül hogy azért kell új törölközőt venni mert az előzőn késelte meg a férje és tiszta vér lett... Jó, ez hülye példa volt, de általában tök más és mélyebb a probléma mint amire a kérdés irányul.
Mond meg neki, hogy szereted a szagát (fél éve mosott haj, egészségedre), de a sajátodat nem, és a te részeden nagyon büdös a lepedő. Amúgy én ezt a régit nem mosnám már ki, hanem elvinném a sivatagba és ott szétvágnám aztán leönteném benzinnel és elégetném.
Amikor nincs otthon nyomj rá egy adag ketchupot aztán dobáld le a földre és mondd neki hogy rajta ettél, úgyhogy bocsi cserélje ki. Különben ezt és a hajmosást írni a naptárba? Tényleg ennyire igénytelen?
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!