Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megsértődne?
Barátommal 1 hónapja járunk, és nekem ma van a szülinapom.
Hajnalban, suliba menet előtt írt nekem egy levelet közösségin és csatolt, egy poénos, saját készítésű videót is.
Aranyos, meg jót nevettem a videon, mégis rossz a kedvem, mert rosszul esik, hogy nem smst írt. Az azért mégiscsak személyesebb lett volna. Olyan szomorú és csalódott vagyok, tökre elszomorodtam, kb. elrontotta az egész napomat, már így korán reggel.
Másnak is rosszul esne, vagy csak én fújom fel?
no comment...
A hisztiből kiindulva 15 éves lehetsz. Nem való neked még "pasi".
Tényleg kérdezö, te egy élhetetlen ember vagy.
Szerintem is ez egy nagyon kedves dolog.
Telefonon nem tudta volna elküldeni, mert videot nem nagyon lehet küldeni, és sokba is kerül.
Ha mail-ben küldi, te tuti FB kezded a napodat és nem a leveleiddel, így nem kaptad volna meg. De már ismer annyira hogy kora reggel FB-al kzded a napodat, így tuti megkapod az üzit kora reggel.
Szerintme is jobb lesz a srácnak ha kiteszed.
Fogadd el, hogy ö ilyen kedvességet csinál neked.
Mit szolnál ha te valami gány szivecskés dolgot adnál neki szülinapjára és ott vonyítana miatta hogy nem tetszik neki.
Komolyan mondom,még ma szakíts vele!
De ne a fb miatt,hanem a fiú érdekében!
Légyszíves,hagyd meg ezt a rendes fiút normális lányoknak!Olyanoknak,akik nem borulnak ki egy ilyentől,és értékelik a videót.
Csak úgy megkérdezem,mégis hol a túróban küldte volna el,ha fbvel kelsz és fekszel?!
sms mitől személyesebb mint bármilyen más elektronikus felület?
Saját készítésű videót sem értékeled?
Gondolom nem csak ezen a téren vannak elvárásaid.
Ha szép boldog életet szeretnél akkor kezdj a másik irányba nézegetni, elfogadás felé.
Figyelmetlen voltam.
Elnézést!
Kérdésre válaszolva: Nem!
Örülnék, hogy gondolt rám és készített egy filmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!