Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megsértődne?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 hónapja járunk, és nekem ma van a szülinapom.

Hajnalban, suliba menet előtt írt nekem egy levelet közösségin és csatolt, egy poénos, saját készítésű videót is.

Aranyos, meg jót nevettem a videon, mégis rossz a kedvem, mert rosszul esik, hogy nem smst írt. Az azért mégiscsak személyesebb lett volna. Olyan szomorú és csalódott vagyok, tökre elszomorodtam, kb. elrontotta az egész napomat, már így korán reggel.

Másnak is rosszul esne, vagy csak én fújom fel?

2013. febr. 19. 07:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nincs pénz a kártyáján????. Mondjuk igy 14 évesen nem csoda.....
2013. febr. 19. 07:49
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

no comment...

A hisztiből kiindulva 15 éves lehetsz. Nem való neked még "pasi".

2013. febr. 19. 07:55
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
1 hóna után mit akarsz??
2013. febr. 19. 07:55
 14/35 QueenRavenna ***** válasza:
100%
Úristen mekkora hiszti ez! Suliba menet biztos autó elé vetettem volna magam a helyedben.. Egy sajátkeszítésű videónal miért lenne személyesebb egy nyamvadt sms? És ha nincs a kártyáján pénz? Karóba huzatod vagy mi? Minek egyáltalán neked pasi? Előbb nőjj fel és ne rinyálj!
2013. febr. 19. 07:56
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
mit nem adnék ha a barátom nem csak smst írna, hanem személyes videót csinálna. Abban van munka, ráfordított idő! Képzeld azt h emailben küldte. Így se tetszik? Ráadásul hajnalban h reggel már lásd! Bocs de te csak eltökélted h neked minden szülinapod egy rakás sz-ar és minden azt bizonyítja, még az is ami amúgy nem
2013. febr. 19. 07:58
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kérdezö, te egy élhetetlen ember vagy.

Szerintem is ez egy nagyon kedves dolog.

Telefonon nem tudta volna elküldeni, mert videot nem nagyon lehet küldeni, és sokba is kerül.

Ha mail-ben küldi, te tuti FB kezded a napodat és nem a leveleiddel, így nem kaptad volna meg. De már ismer annyira hogy kora reggel FB-al kzded a napodat, így tuti megkapod az üzit kora reggel.

Szerintme is jobb lesz a srácnak ha kiteszed.

Fogadd el, hogy ö ilyen kedvességet csinál neked.

Mit szolnál ha te valami gány szivecskés dolgot adnál neki szülinapjára és ott vonyítana miatta hogy nem tetszik neki.

2013. febr. 19. 08:02
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű: a csajnak kuki hiánya van...
2013. febr. 19. 08:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom,még ma szakíts vele!

De ne a fb miatt,hanem a fiú érdekében!

Légyszíves,hagyd meg ezt a rendes fiút normális lányoknak!Olyanoknak,akik nem borulnak ki egy ilyentől,és értékelik a videót.

Csak úgy megkérdezem,mégis hol a túróban küldte volna el,ha fbvel kelsz és fekszel?!

2013. febr. 19. 08:13
 19/35 Bence_ ***** válasza:

sms mitől személyesebb mint bármilyen más elektronikus felület?

Saját készítésű videót sem értékeled?

Gondolom nem csak ezen a téren vannak elvárásaid.

Ha szép boldog életet szeretnél akkor kezdj a másik irányba nézegetni, elfogadás felé.

2013. febr. 19. 08:25
 20/35 Bence_ ***** válasza:

Figyelmetlen voltam.

Elnézést!

Kérdésre válaszolva: Nem!

Örülnék, hogy gondolt rám és készített egy filmet. :)

2013. febr. 19. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!