Ti is gondoltátok már úgy hogy ez a kretén emberek oldala? Mielőtt valaki szellemesen megjegyezné, mert magára venné és megsértődne a kérdésem miatt elárulom hogy én is kretén vagyok:D. A kérdés komolytalannak hangzik tudom, de érdekel a vélemény.
jogos kérdés amúgy.. 10 kérdésből 9 ami itt van, megválaszolható a neten történő keresgéléssel, de még egy szimpla-beir-megnéz trióval is. sok van ami értelmetlen,egész kategóriák amiknek nem is itt a helye, és fogadnék hogy a kérdések 85%-a semmirevaló idiotizmusból tevődik össze ami a, alapból értelmetlen b, értelmetlen volt kiirni c, csak értelmetlen lehet rá a válasz is d, direkt idióta kérdés....
foglalva ezzel olyan kérdések helyét amire lehet hogy valóban szükséges a válasz és mindenkinek hasznos lehet.. én miután megnézek pár oldalt mondjuk a szerelem-sex kategóriába, vagy az egyéb kérdésekbe, már a választ is sajnálom mert annyira semmirevaló hülyeségekkel van tele minden,hogy annyit sem ér.
Kretén=testi és szellemi visszamaradástól szenvedő személy.
Ezzel egyedül vagy,sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!