Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lett velem? Jelentelenek valamit ezek a dolgok, avagy jelentéktelenek?
Teljesen megbolondultam. Több mint másfél éve élek boldog kapcsolatban, 5 hónapja külföldre kerültem egyetemre így megborult a harmónia, hatalmas veszekedések, cívódások, és non-stop vérszívás...Mára, 4 hónap kőkemény hullámvölgy után rendbe hoztuk a kapcsolatot. De közben, velem történt valami. (A suli mellett melózom) 3 hete hozzámért a munkatársam, aki egy igazi alfahím és belém csapott a villám. Dobog a szívem, pillangók a pociban. Ha hozzám szól elfelejtek franciául. Sokat mosolygott rám, mindig megdícsér mennyire jól dolgozom, vígasztalt, hogy ne legyek ki a vizsgák miatt. Ma megdícsérte, hogy milyen szépen írok. (Tudom,, olyan vagyok mint egy ovis, ezek nem JELEK)...Múlthéten, megkérdezte milyen a beosztásom (mintha ezzel arra akart volna kilyukadni, hátha együtt melózunk...női agy kombinál).
De, fontos! Ő is megközelítőleg 2 éve kapcsolatos. A közösségi oldalon csak azt látni, hogy együtt vannak, hol nem. Eddig 2x jött be a barátnője..1x bőgve hisztizve, 1x meg úgy h alig beszéltek. Tehát vélhetőleg ott is zajlik az élet.
Szerintetek, ez egy bimbózó szerelem? Vagy csak próbálja a lúzer magyar suncit bátorítani?
Egyáltalán nem akarom megbántani a pasimat...szóval tűrtőztetni a fogom magam, kiélem magam gyik-en...
valszeg csak fellángolás.
de már ez is megcsalás, a megcsalás lélekben kezdődik, sőt nálad már bizsergés is volt az érintésétől
elkúrtad
Hozzátartozik a dologhoz, hogy a barátom az 5 hónap alatt 2 nő neművel is olyan helyzetet produkált (szex nem volt, ellenben sok sok chatelés, tali..egynél meg füves szájra puszi), hogy nyugatót kellett szednem...
És félre ne értsetek, nem akarom, és nem is akartam megcsalni, nem revans vétel. A pasi se olyan szexi...csak vmi megindult bennem. Talán a magány.
Mindig nagyon jól megértettük egymást, nagyon nagyon jól elvoltunk, és talán én tettem az egyetem dologgal ezt tönkre. De biztos jövőt akartam, vele. Más kérdés az, hogy nem tudom még idegen nyelvre fordítani magamat (mármint a személyiséget). Sok viccet még nem értek, vagy szlenget, ütőset se tudok vissza szólni ahogy anyanyelvemen tenném. Kis gyámoltalan lúzer vagyok aki összekeveri néha a 8-at a 9-cel...
HIÁNYZIK A HÁZASÉLET (is) !!! (persze majdnem 2-3 hetente hazajárok, és ő is látogatott már meg...)
1. Bocs de ezzel a beszédstílussal elképzelni sem tudom milyen karra járhatsz...:S
2. Légy korrekt, ha a kapcsolatot haldoklik. (márpedig ha te is és a pasid is másfele kacsingat az egyértelmű jele annak, hogy s.r van a gépezetben) akkor vagy hozzátok rendbe a dolgaitokat, vagy szakítsatok...
A francia csávót addig ne is keverd bele míg ez nincs lerendezve :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!