Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt eltűrnétek a barátotoknak? Mit tennétek a helyemben? FONTOS
Nézd már vissza, hogy miket írtál.
Kiírod a kérdést, hogy agresszívan bánik veled, szitkozódik, ordibál és téged ez bánt. (Kit nem bántana?!)
Mindenki írja, hogy hagyd el, erre te elkezded védeni, hogy első komoly kapcsolat, meg megbánja.... A lófütyit!
Ki nem szarja le, hogy hányadik kapcsolata? Ha egy agresszív állat, akkor az és kész, hiába mondja, hogy megbánta, kutyából nem lesz szalonna, és legközelebb is ugyanúgy bántani fog vagy szóban vagy kézzel.
Az ilyet nem szabad sajnálni.
Rólad meg annyit, hogy ha te nem vagy boldog akkor fogd a motyód és menj onnan, ha meg nem akarod elhagyni, akkor fogd be a szád és ne ide gyere sírni, hogy ilyen szar meg olyan szar.
Nem akar itt senki se bántani, de nézd meg magad kívülről. Egy normális nő, az első agresszív kitörés után úgy elhúzott volna, hogy csak na.
Utolsó! Nem a pasas érdekében mondtam, hanem a lány bűntudata miatt. Az exem volt olyan idióta, hogy beszedett mindent, amit otthon talált, és küldött egy smst az anyjának.
Az anyuka a kórházból engem felhívott, elhordott minden szemétnek.
Nagyon haragudtam magamra, míg anyukám barátnője el nem mondta, mi is volt az az összes gyógyszer: öt szem enyhe altaló, egy levél algopirin, és egy csomó vitamin. Ja meg egy liter bor, az ex bevallása szerint.
Mielőtt megkérded, fogalmam sincs, hogy kezhettem vel járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!