Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt eltűrnétek a barátotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt eltűrnétek a barátotoknak? Mit tennétek a helyemben? FONTOS

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt apárommal,3 hónapja élünk együtt.Aranyos-kedves,tudom, hogy szeret.De néha vannak agreszív kitörései.Volt olyan, hogy nekem jött,megszorította a kezem és neki lökött az ágytámlának és le k... anyázott!(Én adtam neki egy pofont,mert megijedtem,hogy akár meg is verhet)Ordibál velem többször is,volt, hogy azt ordította, hogy takarodjak el,utána meg nem engedett el!És ezt mind józanul csináljta!Munkát keresek,már rengeteg helyre baedtam a jelentkezést de még sehol semmi...Van, hogy fejemnek vágja ezeket, hogy ő tart el,ezt ő vette-azt ő vette....Persze amikor ilyen dühkironásai vannak utána mindig megbánja és sír nekem, hogy mennyire szeret...Ti mit tennétek a helyemben,elhagynátok vagy kitartanátok mellette?
2013. febr. 4. 10:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a válaszaidból úgy érzem, rohadtul nem fogod elhagyni. Mindig találsz majd valami kifogást, itt meg majd sírsz néha, és megnyugszol a válaszoktól. Biztos, hogy bántani fog, egyedül te kételkedsz benne. Sajnálom az olyan lányokat, mint te, remélem, nem lesznek gyerekeitek.
2013. febr. 4. 11:51
 32/38 fospuska ***** válasza:
100%
te most azért vagy vele,mert szereted, vagy mert nincs hova menned,ha elhagyod...? amiket írsz...egy épkézláb nő már rég elcuccolt volna,nincs az a bocsánatkérés,ami meghatná.
2013. febr. 4. 13:18
 33/38 anonim ***** válasza:
78%
Épkézláb ő, csak áldozat típus. Ha ő boldog, ha megverik, hát verjék. Még sok-sok évig nem hagyja el a barátját. Írhatunk mi bármit, ha a nyílt támadás, megalázás sem hatja meg. Talán élvezi, ha verik. Van ilyen, még különb is a világban, nem nagy ügy.
2013. febr. 4. 13:33
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Nézd már vissza, hogy miket írtál.

Kiírod a kérdést, hogy agresszívan bánik veled, szitkozódik, ordibál és téged ez bánt. (Kit nem bántana?!)

Mindenki írja, hogy hagyd el, erre te elkezded védeni, hogy első komoly kapcsolat, meg megbánja.... A lófütyit!

Ki nem szarja le, hogy hányadik kapcsolata? Ha egy agresszív állat, akkor az és kész, hiába mondja, hogy megbánta, kutyából nem lesz szalonna, és legközelebb is ugyanúgy bántani fog vagy szóban vagy kézzel.

Az ilyet nem szabad sajnálni.

Rólad meg annyit, hogy ha te nem vagy boldog akkor fogd a motyód és menj onnan, ha meg nem akarod elhagyni, akkor fogd be a szád és ne ide gyere sírni, hogy ilyen szar meg olyan szar.

Nem akar itt senki se bántani, de nézd meg magad kívülről. Egy normális nő, az első agresszív kitörés után úgy elhúzott volna, hogy csak na.

2013. febr. 4. 13:39
 35/38 A kérdező kommentje:
Nem tűröm el és nem is fogom,hogy így bánjanak velem!Valószínű, hogy még a héten el fogok költözni,már lebeszéltem a szüleimmal, hogy haza költzök. :)
2013. febr. 4. 13:45
 36/38 anonim ***** válasza:
De ne tudjon róla. Ha ilyen erőszakos, akkor sok mindent ki lehet nézni belőle. Inkább ne kockáztass. Mikor nincs otthon, pakolj össze, és hagyj egy levelet. Ha félsz, hogy hülyeséget csinál, beszélj egy baráttal, az anyjával, szomszéddal, hogy figyeljen egy kicsit oda rá. De csak akkor, ha már összepakoltál, nehogy anyuka telefonáljon neki...
2013. febr. 5. 04:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Én nem attól félnék h ő hülyeséget csinál hanem attól, hogy utánam jön. Nyilván tudja hol laknak a szülők. Volt egy ismerősöm őt még a szülőknél is zaklatta az agresszív férj. Életveszélyesen fenyegette őket, azt mondogatta felgyújtja a házat ha nem megy vissza hozzá a nő. Aztán fogtak pár erőembert és "elbeszélgettek" a kedves férjjel. Meg sikerült távoltartó végzést is kérni (de ez nem biztos) a beszélgetés hatásosabb volt szerintem :)
2013. febr. 5. 09:35
 38/38 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nem a pasas érdekében mondtam, hanem a lány bűntudata miatt. Az exem volt olyan idióta, hogy beszedett mindent, amit otthon talált, és küldött egy smst az anyjának.

Az anyuka a kórházból engem felhívott, elhordott minden szemétnek.

Nagyon haragudtam magamra, míg anyukám barátnője el nem mondta, mi is volt az az összes gyógyszer: öt szem enyhe altaló, egy levél algopirin, és egy csomó vitamin. Ja meg egy liter bor, az ex bevallása szerint.

Mielőtt megkérded, fogalmam sincs, hogy kezhettem vel járni.

2013. febr. 6. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!