Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt eltűrnétek a barátotoknak? Mit tennétek a helyemben? FONTOS
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt apárommal,3 hónapja élünk együtt.Aranyos-kedves,tudom, hogy szeret.De néha vannak agreszív kitörései.Volt olyan, hogy nekem jött,megszorította a kezem és neki lökött az ágytámlának és le k... anyázott!(Én adtam neki egy pofont,mert megijedtem,hogy akár meg is verhet)Ordibál velem többször is,volt, hogy azt ordította, hogy takarodjak el,utána meg nem engedett el!És ezt mind józanul csináljta!Munkát keresek,már rengeteg helyre baedtam a jelentkezést de még sehol semmi...Van, hogy fejemnek vágja ezeket, hogy ő tart el,ezt ő vette-azt ő vette....Persze amikor ilyen dühkironásai vannak utána mindig megbánja és sír nekem, hogy mennyire szeret...Ti mit tennétek a helyemben,elhagynátok vagy kitartanátok mellette?2013. febr. 4. 10:23
2/38 anonim válasza:
Az első ilyen után elhagytam volna.
3/38 anonim válasza:
És ezt pont akkor csinálja, amikor még a "mézeshetek" tartanak? Mi lesz később?
Ez egy klasszikus bántalmazó kapcsolat, én menekülnék belőle, amíg még tudok.
4/38 anonim válasza:
elhagynám, ez nem is kérdéses
más dolog, hogy 2 hónap után össze sem költöztem volna vele, de most ne mez a lényeg
lépj le, amíg tudsz, ez nem egy normális párkapcsolat
5/38 anonim válasza:
Én biztosan otthagynám, ez nem normális dolog. És még aranyos-kedvesnek nevezed? 5 hónapja vagytok együtt, és már ilyeneket csinál... pedig az elején még azért moderálni szokták magukat az ilyen vadállatok is. Menekülj.
6/38 anonim válasza:
csomagolj és csapd be magad mögött az ajtót!!!!!
7/38 A kérdező kommentje:
De miért van az utána, hogy sír hogy nagyon szeret,me megbánást mutat?De amikor ordibál velem akkor nem gondolkodik,meg azt mondja ha én elhagyom akkor inkább nem akar élni és öngyilkos lesz!
2013. febr. 4. 10:31
8/38 anonim válasza:
Hagyd el!
HA most bánt, mi lesz később? Süt a szavaidból, hogy tartasz tőle. Az meg hogy szeret, csak duma, mert, ha valakit igazán szeret az ember szóval sem bántja, nem ám fizikálisan.
Szóval költözz, haza és szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert soha nem fog megváltozni, akkor se, ha leígéri a csillagokat.
9/38 anonim válasza:
Nekem ugyanígy kezdődött anno, és voltam olyan hülye hogy mindent megbocsátottam. Az első, a második, és a sokadik pofont is. Te ne legyél ilyen ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!