Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt eltűrnétek a barátotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt eltűrnétek a barátotoknak? Mit tennétek a helyemben? FONTOS

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt apárommal,3 hónapja élünk együtt.Aranyos-kedves,tudom, hogy szeret.De néha vannak agreszív kitörései.Volt olyan, hogy nekem jött,megszorította a kezem és neki lökött az ágytámlának és le k... anyázott!(Én adtam neki egy pofont,mert megijedtem,hogy akár meg is verhet)Ordibál velem többször is,volt, hogy azt ordította, hogy takarodjak el,utána meg nem engedett el!És ezt mind józanul csináljta!Munkát keresek,már rengeteg helyre baedtam a jelentkezést de még sehol semmi...Van, hogy fejemnek vágja ezeket, hogy ő tart el,ezt ő vette-azt ő vette....Persze amikor ilyen dühkironásai vannak utána mindig megbánja és sír nekem, hogy mennyire szeret...Ti mit tennétek a helyemben,elhagynátok vagy kitartanátok mellette?
2013. febr. 4. 10:23
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Amikor ez megtörtént, hogy nekem jött akkor szerinte én voltam a hibás mert ügye ideges volt mert nem volt pénz kajára sem és én meg nem mondtam el, hogy kivel beszéltem a telefonon meg ki írt sms-t nekem,de amikor ideges volt elmondtam neki meg meg is mutattam, hogy csak egy barátnőmmel telefonozgattam.És fejéhez vágtam,hogy amikor kettőnk közt alakultak a dolgok de még nem költztünk össze akkor abban az időben egy másik lánynak is írkált sms-eket, hogy vele akarja leélni az élete meg ienek...És hogy ő ezt mégis eltitkolta előlem,csak én elolvastam az sms-eket...És amikor ezt felhoztam akkor ő teljes mértékben kikel magából és velem ordibál!
2013. febr. 4. 10:45
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, amig nem késö. Ne hidd, hogy öngyilkos lesz. Bohockodik neked, te meg beveszed. Hiába mondja, hogy ö nem ilyen, DE ILYEN! Ennél még az utcasarok is jobb. Ott legalább nem vágják a képedbe, hogy eltartanak.
2013. febr. 4. 10:48
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
jó hülye vagy,ha vele maradsz,ezt most megmondom.nekem is volt ilyen pasim.megbocsátottam az elsőt.aztán legközelebb már az ügyeleten hazudoztam,hogy elestem,és a mosogató szélébe vertem a szám és az orrom,azért tört el/szakadt fel (nem őt védtem,magamat szégyelltem a naivságomért). aztán hazamentem,szó nélkül összepakoltam,és eljöttem
2013. febr. 4. 10:56
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad megvárni, amíg valami tragédia bekövetkezik.

Hagyd el!

2013. febr. 4. 10:57
 25/38 winR ***** válasza:
100%
Hagyd el, de úgy, hogy előtte előkészíted a terepet, nehogy megagyaljon. Komolyan mondom! És nehogy visszamenj hozzá! Gondolj bele, ha gyerekeitek lesznek, majd azokat is megveri????
2013. febr. 4. 11:04
 26/38 A kérdező kommentje:
Én vagyok az első igazi komoly kapcsolata.Pedig 27 éves!Tervezi az eljegyzést meg, hogy 2-3 éven belül gyereket akar...Pedig csak 5 hónapja vagyunk együtt!
2013. febr. 4. 11:16
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts! Sok ilyet láttam és soha de soha nem fog megváltozni!! Pszichológus ismerősömmel is pont erről beszélgettünk a múltkor. Sajnálom.
2013. febr. 4. 11:26
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Csodálod, hogy te vagy az elsö komoly kapcsolata? A többi már sokkal kevesebbért dobta vszinüleg. Téged azzal kábit, hogy feleség, meg gyerekek? Ilyennel?????
2013. febr. 4. 11:44
 29/38 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy azért nem voltkomly kapcsolata mert nem találta meg az igazit egy lányban sem.Senki nem volt neki 100% tökéletes!
2013. febr. 4. 11:49
 30/38 anonim ***** válasza:

Ne védd ennyire. Nem éri meg.

Helyette magyarázkodsz, pedig láthatóan frusztrál a dolog és boldogtalan vagy.

2013. febr. 4. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!