Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt eltűrnétek a barátotoknak? Mit tennétek a
helyemben? FONTOS
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt apárommal,3 hónapja élünk együtt.Aranyos-kedves,tudom, hogy szeret.De néha vannak agreszív kitörései.Volt olyan, hogy nekem jött,megszorította a kezem és neki lökött az ágytámlának és le k... anyázott!(Én adtam neki egy pofont,mert megijedtem,hogy akár meg is verhet)Ordibál velem többször is,volt, hogy azt ordította, hogy takarodjak el,utána meg nem engedett el!És ezt mind józanul csináljta!Munkát keresek,már rengeteg helyre baedtam a jelentkezést de még sehol semmi...Van, hogy fejemnek vágja ezeket, hogy ő tart el,ezt ő vette-azt ő vette....Persze amikor ilyen dühkironásai vannak utána mindig megbánja és sír nekem, hogy mennyire szeret...Ti mit tennétek a helyemben,elhagynátok vagy kitartanátok mellette?
Már az első ilyen alkalommal otthagytam volna. Ez nem lesz jobb, csak rosszabb. Nem várnék addig, míg egyszer úgy felmegy az agyvize, hogy összever. Az ilyen megteszi :-(
2013. febr. 4. 10:31
12/38 anonim válasza:
Mert érzi, hogy még nem vagy eléggé hozzá kötve. Amint több szállal kötődsz majd hozzá (házasság, gyerek), onnantól nem fog bocsánatot se kérni, mert tudni fogja, hogy már úgyse hagyod el.
2013. febr. 4. 10:32
13/38 anonim válasza:
"De miért van az utána, hogy sír hogy nagyon szeret,me megbánást mutat?De amikor ordibál velem akkor nem gondolkodik,meg azt mondja ha én elhagyom akkor inkább nem akar élni és öngyilkos lesz!"
Jaaa, ha sír akkor mindjárt jobb. Nekem is sírt, hogy ne hagyjam el miután a földön rugdosott.
2013. febr. 4. 10:32
14/38 anonim válasza:
Amikor sír, az üres fenyegetőzés, megpróbál az érzelmeidre hatni. Ha te elmész kit terrorizálhat? Nem lesz kin uralkodni. Te pedig ne dőlj be ennek a szövegnek, mert úgyse tenné meg.
2013. febr. 4. 10:33
15/38 A kérdező kommentje:
Nekem az fájt a legjobban, hogy anyukámat a szájára vette!Mert amikor nekem jött akkor adtam neki egy pofont!És utána 2 napig itt sírt nekem, hogy szeret meg tudom én, hogy ő nem ilyen meg mondta hogy ezt nem kellett volna csinálni....
2013. febr. 4. 10:33
16/38 anonim válasza:
Öt hónapig sem tudja elfolytani a jellemét. Ebből hamarosan egy pofon, két pofon és efyenes az út az ügyeleten hazudozásig, hogy a lépcsőn gurultál le.
Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak: Nem.
Három éve vagyok a férjemmel házas, de ilyen soha nem történt. Ilyennek nem szabad egy kapcsolatban történnie.
Ez SOHA nem fér bele.
Van hová menned?
Ha ilyen agresszív, jobb ha nem szakítasz vele négyszemközt. Pakolj össze, hagyj egy levelet, és menj, ha nincs otthon!
2013. febr. 4. 10:36
17/38 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem akkor egyáltalán nem így veselkedett.Udvarolt,kedveskedett...De amikor nekem jött akkor valami megváltozott teljes mértékbe,mintha megtört voln bennem valami.Az anyját felhívtam, hogy nekem jött meg miket mondott és persze mindjárt, hogy a fiát védte, hogy biztos nem jött nekem mert nem ilyen a fia!Pedig a kezemen ott volt a zöld folt ahogy neki löktt az ágytámlának!Utána meg öngyilkosságal jött!
2013. febr. 4. 10:38
18/38 anonim válasza:
"Nekem az fájt a legjobban, hogy anyukámat a szájára vette!Mert amikor nekem jött akkor adtam neki egy pofont!És utána 2 napig itt sírt nekem, hogy szeret meg tudom én, hogy ő nem ilyen meg mondta hogy ezt nem kellett volna csinálni...."
Képzelj el egy adott szituációt. Itt böngészel GyK.-en, és rábukkansz erre a kérdésre. Olvasd el, mintha nem te írtad volna. Milyen választ adnál erre a kérdésre. Csak őszintén.
2013. febr. 4. 10:39
19/38 anonim válasza:
Te is tudod jól, hogy gáz van. Pakolj össze, írj egy levelet és lépj le. És ha lehet cserélj számot :)
2013. febr. 4. 10:43
20/38 anonim válasza:
Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az egy gyenge jellem, aki zsarnokoskodni próbál. De megnyugtatlak, szinte soha nem ölik meg magukat.
Gyengék, kisebbségi komlexusuk van, és ezt a párjukon vezetik le.
Ez a kapcsolat hamvában holt.
Menj haza! Tedd ezt meg magadért. Ha aggódsz, hívd fel az anyját, vagy egy közeli barátját, hogy ügyeljen rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!