Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERET VAGY SZIVAT? Mert nem tudom h most mi van
10ik osztalyos lany vagyok. Van egy fiu akit fel eve ismertem meg,osztalytarsam. Az utobbi par napban nagyon ra volt maszva. 3 napja elkerte a szamom es smsezunk. A suliba olelget,puszilgat es azt mondja szeret. az egyik lany osztalytarsam azt mondta h csk
szivat.,mert a fiu Jol tud szinezkedni,es mar sok darabban is szerepelt. Szerintetek szeret vagy csak szivat??
Mivel hagyod magad: szivat.
A szerelem közel sem ilyen.
Ezt nem lehet tudni, lehet így viselkedik, ha bejön neki valaki. Vagy lehet már korábban belédszeretett.
Szóval ez egy összetett dolog. A barátnőd meg fogadok, csak féltékeny, egyébként meg honnan veszi, hogy csak szivat? Kit érdekel hogy tud színészkedni vagy milyen darabokban játszik? Támassza alá normális indokokkal, hogy miért lenne oka átverni téged ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!