Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeret vagy szivat?

Figyelt kérdés
Nemtudom mi ezitt. szerettem egy fiút de ő nem szeretett vagyis nemtudom, folyamatosan nézett mindig és hát minden hülye bevallottam neki.. kevesebb sikerrel.. irta h nem kész egy kapcsolatra és nem szeretne beetetni. zokogtam hogy akkor átvert vagy csak én "tulóztam túl ". Másnap már egy másik lányt ölelgetett.. KIderült hogy a haverom akibe beleestem nem hogy nem szeret de as hátammögött oszt engem és ócsáról. elbeszélgettem vele-tagadta-összevesztünk. Moost meg kettő hónap mulva irja h szeretlek . .o.o de msn-en semmi köszönés h szia mivan veles.. semmi. szeretlek és h a haverja vagyok.. erre nemmondtam semmit. márkamozniakartvelem és h nah én vagyok.. lécci.. (párszorkinyomtam.) és nem irtam neki vissza. mindenképpen látni akart de nem tudtam hogy akkor most mivan? szivatnak amilyen bunkó vagy szeret de akkoris.. döntsemár el h ki valojában.. nemtudom hogy mivan.. nemtudokmittenni. felejtek. de nemmegy. Miért csinálta ezt velem? miért nem hagyja abba a folyamatos bántást?
2009. szept. 5. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

ez még egy éretlen bunkó. Ahogy írta, nem kész egy kapcsolatra. Sztem neked ennél több kell, és igazad is van, nehogymár szórakozásra legyél csak jó. Ha többen mondták h ócsárol, akkor az valszínű h úgy is van. Akkor ha ilyet tesz, szted mennyire szerethet? Aki szereti a másikat, az nem beszéli ki.

Felejtsd el, ne te fuss utána. Ja, és én lekoptatnám a helyedben, kb úgy, mint ahogy ő téged.

2009. szept. 5. 23:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , ez lesz. és tényleg az. :/
2009. szept. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!