Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg szeret vagy csak szivat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret vagy csak szivat?

Figyelt kérdés

3 évvel idősebb nálam, és 16 éves fiú. facebookon ismertem meg. Beszélgettünk, beszélgettünk, és témához nem illően azt írta hogy : " hallod.. smárolni akarok veled " visszaírom.: "van barátnőd.." ő.: " ő nem a barátnőm.. csak van egy lány (a volt exem) aki mindig nyomoz utánam, és megszállott. őt akarjuk féltékennyé tenni". Én.: " biztos.. " Ő.: "szerelmes vagyok beléd. Amióta megismertelek csak rád tudok gondolni." *nem írtam neki vissza.* 10 perc múlva írja.: "Bocsi hogy tetszel, bocsi hogy akarlak, sajnálom hogy szeretlek, nem tehetek róla.." . itt abba maradt a beszélgetésünk. Másnap ugyan úgy beszélgettünk és mindig írja hogy "szeretlek", meg ilyesmiket. Meg küldtem neki egy lány képét, és kérdeztem hogy bejön e neki, és azt mondta rá hogy neki én vagyok a legszebb, és csak én tetszek neki.. Meg skypeoztunk amikor ott volt nála a haverja és ilyeneket kérdezett tőlem (a haverja) hogy tetszik e nekem, meg hogy járnék a vele ?! (mármint arra gondolt aki azt mondta hogy szerelmes belém), én meg mondtam hogy tetszik, de nem tudom hogy járnák e vele. Tegnap beszélgettem egy angollal aztán bemásoltam neki hogy mit írt (azt írta hogy én vagyok a barátnője) erre tisztára be volt dilizve és olyanokat mondott hogy nekem tetszik az az angol, meg ilyesmi, és nagyon féltékeny lett. Az egyik haverja meg ilyet ír nekem : össze akar ám veled jönni

... Most csak szivatni akar, vagy tényleg szeret? nem akadály a kor különbség? Vagy most akkor mi legyen? mert én szeretem őt..

2012. jún. 24. 17:44
 1/5 A kérdező kommentje:
amúgy nem találkoztunk még!
2012. jún. 24. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szeret és te sem őt, max. tetszel neki, amit korához képest elég gyerekesen fejez ki. (És a "volt exed" inkább vagy a volt barátod, vagy az exed.)
2012. jún. 24. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ha bedőlsz ilyen dumának akkor meg is érdemled hogy leszopasson aztán rá dobjon :)
2012. jún. 24. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis szeret! Látja hogy mennyire tapasztalatlan, naív kislány vagy még, tudja, hogy ebből kifolyólag könnyen ágyba tud vinni, mert neked a SZERETLEK az egy varázsszó. Hidd el, magadnak teszel szivességet, ha ezt most kihagyod.
2012. jún. 24. 17:55
 5/5 Hunter92 ***** válasza:
13 évesen még hanyagold az ilyesmit. Te sem szereted őt és ő sem téged, ennyi idősen még egyikőtök sem tudja, mi az a szerelem. Az meg abszurd, hogy még nem is találkoztatok és azt mondod, hogy szereted. Simán csak hülyít. Abban bízik, hogy mivel fiatal és naiv vagy majd ágyba vihet. Azt meg semmiképp se hagyd, hogy bármire rá vegyen, fiatal vagy te még ehhez!
2012. jún. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!