Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret vagy csak szivat?
3 évvel idősebb nálam, és 16 éves fiú. facebookon ismertem meg. Beszélgettünk, beszélgettünk, és témához nem illően azt írta hogy : " hallod.. smárolni akarok veled " visszaírom.: "van barátnőd.." ő.: " ő nem a barátnőm.. csak van egy lány (a volt exem) aki mindig nyomoz utánam, és megszállott. őt akarjuk féltékennyé tenni". Én.: " biztos.. " Ő.: "szerelmes vagyok beléd. Amióta megismertelek csak rád tudok gondolni." *nem írtam neki vissza.* 10 perc múlva írja.: "Bocsi hogy tetszel, bocsi hogy akarlak, sajnálom hogy szeretlek, nem tehetek róla.." . itt abba maradt a beszélgetésünk. Másnap ugyan úgy beszélgettünk és mindig írja hogy "szeretlek", meg ilyesmiket. Meg küldtem neki egy lány képét, és kérdeztem hogy bejön e neki, és azt mondta rá hogy neki én vagyok a legszebb, és csak én tetszek neki.. Meg skypeoztunk amikor ott volt nála a haverja és ilyeneket kérdezett tőlem (a haverja) hogy tetszik e nekem, meg hogy járnék a vele ?! (mármint arra gondolt aki azt mondta hogy szerelmes belém), én meg mondtam hogy tetszik, de nem tudom hogy járnák e vele. Tegnap beszélgettem egy angollal aztán bemásoltam neki hogy mit írt (azt írta hogy én vagyok a barátnője) erre tisztára be volt dilizve és olyanokat mondott hogy nekem tetszik az az angol, meg ilyesmi, és nagyon féltékeny lett. Az egyik haverja meg ilyet ír nekem : össze akar ám veled jönni
... Most csak szivatni akar, vagy tényleg szeret? nem akadály a kor különbség? Vagy most akkor mi legyen? mert én szeretem őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!