Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy itt a lányok java része, akik válaszolgatnak a szerelmi, szexuális kérdésekre, egyrészről csúnyák, másrészről azért kapnak 80% feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a kérdezők hallani akarnak?
Figyelt kérdés
Érdkelne ez a kérdés. Legyetek őszinték lányok.
Korotokat odabiggyeszthetitek.
2013. jan. 29. 23:40
41/43 anonim válasza:
És hagyd az én életemet, mert vajmi keveset tudsz róla, csak annyit, amennyit privátban megírtam neked. Köszönöm szépen, jól vagyok, és az Istennel sincs semmi bajom. Egyáltalán: van Isten? Annyi szörnyűség van a világban, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos. Tudod? És ha az Isten megsegít, akkor az nem azért lesz, mert te megkérted rá, hogy segítsen meg. De szerintem nincs Isten, úgyhogy ezért sem érdekel a jókívánságod. Bocsi!:-)
42/43 A kérdező kommentje:
A világ problémáiról nem Isten tehet, hanem Te, én és a többiek. Ehhez Istennek semmi köze. Érdekes, amikor jó dolgok történnek, hányszor hálálod meg neki, hogy az történt? Merek fogadni. Amikor rossz? Mindenki Őt okolja.
2013. febr. 6. 23:07
43/43 anonim válasza:
Én nem okolom őt. Én csak azt írtam, hogy szerintem nincs is, mert ha lenne, nem lenne ilyen szörnyű a világ. Ó, én még imádkozni is szoktam..., mert jó lenne hinni benne, hogy van..., de szerintem csak mi vagyunk, emberek...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!