Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy itt a lányok java része, akik válaszolgatnak a szerelmi, szexuális kérdésekre, egyrészről csúnyák, másrészről azért kapnak 80% feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a kérdezők hallani akarnak?

Figyelt kérdés

Érdkelne ez a kérdés. Legyetek őszinték lányok.

Korotokat odabiggyeszthetitek.

2013. jan. 29. 23:40
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok csúnya és mindig az igazat írom, simán lehordom bármelyik kérdezőt, aki idiótaságokat ír ki, vagy olyat, amit előtte már megkérdeztek 365-en.

25.

2013. jan. 30. 08:49
 32/43 anonim ***** válasza:
Nem vagyok csúnya. Nem mondom azt, amit hallani szeretne a kérdező, a többiek véleménye sem befolyásol. Sőt, elvétve még trollkodni is szoktam vicces beírásokkal, mert a %-om különösebben nem érdekel.
2013. jan. 30. 09:01
 33/43 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok, nem tartom magam sem én sem az ismeretségi köröm csúnyának, de olyan hű de szépnek sem gondolom magam...de ettől függetlenül ha válaszolok letojom hogy mi az amit a kérdező igazán hallani akar, azt válaszolok amit jónak tartok és amit igazán gondolok. Emiatt elég sok lepontozást is kaptam, de nem hat meg...
2013. jan. 30. 09:23
 34/43 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok és szép, és igyekszem segíteni akinek szüksége van rá, és véleményt mondok annak aki csak véleményeket vár.
2013. jan. 30. 11:37
 35/43 anonim ***** válasza:
85%
És még valami: a lányok mind itt magyarázkodnak neked, hogy nem csúnyák, és még a környezetük szerint sem... Egyszerűen csak: beteg a kérdés, ami tiszteletlen az itt fórumozó lányokkal, asszonyokkal szemben. Időközben te is rájöhettél volna. Na mindegy. És nem mindegy, hogy szépek-e? Na de komolyan! Egy csúnyának nem ér annyit az okossága, mint a szép butasága? Hm?
2013. jan. 31. 16:13
 36/43 anonim ***** válasza:
85%
És nem azt jelenti az utolsó mondatom, hogy a csúnyák okosságokat írnak, a szépek meg butaságokat, csak afelől érdeklődöm, hogy miért nem mindegy neked, hogy szép nőtől kapod-e a választ, vagy csúnyától? Most akkor a válaszra vagy kíváncsi, vagy ismerkedni akarsz? És ezt nem bántásként írom.
2013. jan. 31. 16:16
 37/43 anonim ***** válasza:
Sosem azt mondom amit a kérdezők hallani akarnak. Mindig a saját véleményemet írom. Nem érdekel a százalék... Ja és nem is vagyok csúnya. 20L
2013. febr. 3. 02:19
 38/43 anonim ***** válasza:
Még mindig magyarázkodtok ennek a kisfiúnak? Szerintem ő a csúnya és még buta is a női lélekhez..., szerintem az is marad. Szép és egyben okos nőt sosem fog becserkészni... Ha jóképű, akkor legfeljebb szépet..., ez a büntetése szegénykének.:-)
2013. febr. 5. 15:12
 39/43 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Sajnálom, hogy negatív élettapasztalataid miatt besavanyodtál és itt próbálod meg levezetni ezt a válaszoddal. Meg van a szabad akaratod. Dönthettél volna úgy is, hogy bölcs maradsz, ha már építő hozzászólást nem tudsz írni. A tehetségtelen embereké a rombolás diadala? :) Egy, hogy jóképű férfi vagyok, és tudod eddig nálam idősebb barátnőim voltak, mert én magam is érettebb vagyok a korosztályom beli férfiaknál, s ezt a nők is észrevették már bennem. Való igaz, hogy még csak haladó vagyok az önismeret kérdéskörében, egy nap talán eljutok a csúcsára, én legalább veszem a fáradtságot, hogy fejlődjek. Lelki szegénységre utal, hogy ismeretlenként ítélkezel felettem, főleg, mert senki sem mondta, hogy vedd komolyan és sértésnek a kérdést. :) De Te ennél gyengébb vagy és itt próbálsz meg erősködni, miközben erőtlen vagy és hiteltelen arc nélkül. Van egy arany mondás: mindenki magából indul ki, így nem csoda, hogy sokszori negatív tapasztalataid miatt vélekedsz így. Az isten áldjon meg, és legyen irgalmas Hozzád! :D

2013. febr. 5. 16:21
 40/43 anonim ***** válasza:
Hát ez az! Te ítélkeztél már alapból a kérdéseddel, és most mást vádolsz azzal, amit te követtél el. És miért magyarázkodsz, hogy jóképű vagy? Számít az? Inkább jó legyél, mint szép, akkor még boldog is lesz veled valaki...
2013. febr. 6. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!