Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy itt a lányok java része, akik
válaszolgatnak a szerelmi, szexuális kérdésekre,
egyrészről csúnyák, másrészről azért kapnak 80%
feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a
kérdezők hallani akarnak?
nem vagyok csúnya és mindig az igazat írom, simán lehordom bármelyik kérdezőt, aki idiótaságokat ír ki, vagy olyat, amit előtte már megkérdeztek 365-en.
25.
2013. jan. 30. 08:49
32/43 anonim válasza:
Nem vagyok csúnya. Nem mondom azt, amit hallani szeretne a kérdező, a többiek véleménye sem befolyásol. Sőt, elvétve még trollkodni is szoktam vicces beírásokkal, mert a %-om különösebben nem érdekel.
2013. jan. 30. 09:01
33/43 anonim válasza:
én 22 vagyok, nem tartom magam sem én sem az ismeretségi köröm csúnyának, de olyan hű de szépnek sem gondolom magam...de ettől függetlenül ha válaszolok letojom hogy mi az amit a kérdező igazán hallani akar, azt válaszolok amit jónak tartok és amit igazán gondolok. Emiatt elég sok lepontozást is kaptam, de nem hat meg...
2013. jan. 30. 09:23
34/43 anonim válasza:
24 éves vagyok és szép, és igyekszem segíteni akinek szüksége van rá, és véleményt mondok annak aki csak véleményeket vár.
2013. jan. 30. 11:37
35/43 anonim válasza:
És még valami: a lányok mind itt magyarázkodnak neked, hogy nem csúnyák, és még a környezetük szerint sem... Egyszerűen csak: beteg a kérdés, ami tiszteletlen az itt fórumozó lányokkal, asszonyokkal szemben. Időközben te is rájöhettél volna. Na mindegy. És nem mindegy, hogy szépek-e? Na de komolyan! Egy csúnyának nem ér annyit az okossága, mint a szép butasága? Hm?
2013. jan. 31. 16:13
36/43 anonim válasza:
És nem azt jelenti az utolsó mondatom, hogy a csúnyák okosságokat írnak, a szépek meg butaságokat, csak afelől érdeklődöm, hogy miért nem mindegy neked, hogy szép nőtől kapod-e a választ, vagy csúnyától? Most akkor a válaszra vagy kíváncsi, vagy ismerkedni akarsz? És ezt nem bántásként írom.
2013. jan. 31. 16:16
37/43 anonim válasza:
Sosem azt mondom amit a kérdezők hallani akarnak. Mindig a saját véleményemet írom. Nem érdekel a százalék... Ja és nem is vagyok csúnya. 20L
2013. febr. 3. 02:19
38/43 anonim válasza:
Még mindig magyarázkodtok ennek a kisfiúnak? Szerintem ő a csúnya és még buta is a női lélekhez..., szerintem az is marad. Szép és egyben okos nőt sosem fog becserkészni... Ha jóképű, akkor legfeljebb szépet..., ez a büntetése szegénykének.:-)
2013. febr. 5. 15:12
39/43 A kérdező kommentje:
Szia! :)
Sajnálom, hogy negatív élettapasztalataid miatt besavanyodtál és itt próbálod meg levezetni ezt a válaszoddal. Meg van a szabad akaratod. Dönthettél volna úgy is, hogy bölcs maradsz, ha már építő hozzászólást nem tudsz írni. A tehetségtelen embereké a rombolás diadala? :) Egy, hogy jóképű férfi vagyok, és tudod eddig nálam idősebb barátnőim voltak, mert én magam is érettebb vagyok a korosztályom beli férfiaknál, s ezt a nők is észrevették már bennem. Való igaz, hogy még csak haladó vagyok az önismeret kérdéskörében, egy nap talán eljutok a csúcsára, én legalább veszem a fáradtságot, hogy fejlődjek. Lelki szegénységre utal, hogy ismeretlenként ítélkezel felettem, főleg, mert senki sem mondta, hogy vedd komolyan és sértésnek a kérdést. :) De Te ennél gyengébb vagy és itt próbálsz meg erősködni, miközben erőtlen vagy és hiteltelen arc nélkül. Van egy arany mondás: mindenki magából indul ki, így nem csoda, hogy sokszori negatív tapasztalataid miatt vélekedsz így. Az isten áldjon meg, és legyen irgalmas Hozzád! :D
2013. febr. 5. 16:21
40/43 anonim válasza:
Hát ez az! Te ítélkeztél már alapból a kérdéseddel, és most mást vádolsz azzal, amit te követtél el. És miért magyarázkodsz, hogy jóképű vagy? Számít az? Inkább jó legyél, mint szép, akkor még boldog is lesz veled valaki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!