Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy itt a lányok java része, akik válaszolgatnak a szerelmi, szexuális kérdésekre, egyrészről csúnyák, másrészről azért kapnak 80% feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a kérdezők hallani akarnak?
Érdkelne ez a kérdés. Legyetek őszinték lányok.
Korotokat odabiggyeszthetitek.
"azért kapnak 80% feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a kérdezők hallani akarnak"
Ez részben igaz, itt durrogatják el az összes közhelyet ami létezik.
Mindig őszinte vagyok, mondjuk le is pontoznak néha. :D
Ronda sem vagyok.
Ja és aki csúnya, és azt írja, amit hallani akar a kérdező, nem hiszem, hogy le fogja neked írni ide.
19/L
Nem vagyok csúnya,nem csak ebben a kategóriában válaszolok, a %-om sincs 80 felett és mindig azt írom amit gondolok.
19
Ha ez így is van, senki sem vallja még magának sem.
Mindenki jónak és őszintének hiszi magát. Az válaszol is mutatják.
Én szoktam ide írni, nem vagyok csúnya, és mindig azt írom, amit gondolok. Általában nem szokták szeretni. Csökkent is elég sokat a százalékom, de annyira nem érdekel :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!