Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy itt a lányok java része, akik válaszolgatnak a szerelmi, szexuális kérdésekre, egyrészről csúnyák, másrészről azért kapnak 80% feletti hasznosságot sokan, mert azt mondják, amit a kérdezők hallani akarnak?
Figyelt kérdés
Érdkelne ez a kérdés. Legyetek őszinték lányok.
Korotokat odabiggyeszthetitek.
2013. jan. 29. 23:40
21/43 anonim válasza:
Átlagos nő vagyok, férjem van és két gyermekem. Segítő szándékkal válaszolgatok itt, mert úgy gondolom, a korom miatt tapasztalt vagyok. Őszintén szoktam válaszolni, ezért van, h felpontoznak,mert értékelik a mondandómat, de van, h lepontoznak, mert sokan magukra ismernek, és fáj az igazság nekik. Ez utóbbiakat sajnálom, biztos csak ez az örömük az életben.
22/43 anonim válasza:
Én gyakran válaszolok.. Csúnya nem vagyok.. Inkább a kicsit rondácska kifejezést használnám magamra.. Zörög a léc nagyon, de talán még nem számítok a kifejezetten csúnya lányokhoz.. Bottal megpiszkálnának..:D
A százalékom egészen addig volt magas, amíg nem kezdtem el a család kategóriába is válaszolni..
23/L
23/43 A kérdező kommentje:
Képet privátban küldhettek ám. Mert érdekelne, ki az, aki fel meri vállalni a csúnyaságát, szépségét. :D
2013. jan. 30. 00:01
24/43 anonim válasza:
A család kategóriát messze kerülöm,mert én balf@sz mindig ott maradtam lebeszélni az öngyilkosokat,és már engem készített végül ki.
25/43 anonim válasza:
Képet... Azt mondtam, hogy nem vagyok csúnya, de azért hülye se. :D
26/43 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy hüle vagy :)
2013. jan. 30. 00:07
27/43 anonim válasza:
Én próbálok úgy válaszolni, ahogy másoktól is elvárnám, ha segítséget kérnék. Őszintén elmondom a véleményemet, de diplomatikusan, mert úgy gondolom, senki felett nem lehet ítélkezni. A kérdésedre a válaszom részemről az, hogy nem igaz!
28/43 anonim válasza:
Egy biztos: aki ilyen kérdést tesz fel, az nem áll túl jól a csajoknál. Itt éli a szexuális életét, aztán most tudni szeretné, hogy kikkel...:-) A korodat odabiggyeszthetted volna a kérdés mellé...
29/43 anonim válasza:
Na persze, így is tudom, hogy egy nyeretlen 2 éves vagy... Na és volt olyan marha, aki küldött neked képet? Ez itt nem egy társkereső. Tudtad? Ó, édes Istenem. Hát nem mindegy neked, hogy csúnya ad-e választ a kérdésedre, ha már magadtól, a környezetedtől, de még a netről sem tudod a választ? Itt a neten épp annyi a csúnya ember, mint az utcán, és a tudás nem attól függ, hogy valakinek milyen a külseje. Van az a vicc, aminek az a vége, hogy: van otthon akváriumod? Ha nincs, akkor meleg vagy... Próbálj meg egy eszes nőt elvenni, mert különben a gyereketek óriási hátrányból indul neki az életnek...:-)
30/43 anonim válasza:
Én kb. csak ebbe a kategóriába írok, és nem vagyok csúnya.
A mondat második fele van, hogy igaz, bár inkább pont a fordítottját is tapasztaltam már (hogy lepontoztak azért, mert NEM azt mondtam, amit hallani akartak).
Képet nem küldök.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!