Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan érzik hasonlóan magukat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan érzik hasonlóan magukat? Normális ez?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja szakítottunk a barátnőmmel, akit szerettem, de olyannyira összevesztünk, hogy azóta nem is beszélünk. Először még hiányzott, hogy legyen valakim, de már úgy érzem, hogy jobb is így, és nem is kell nekem senki, mert csak untatna, meg csak fölösleges nyűg. A szexen kívül más nem hiányzik. Nem is akarok már barátnőt sem. Ez mással is előfordult?

2013. jan. 22. 12:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Majd ha a vérig sértett nagy arcodról leveszed az álarcot, majd akkor rájössz mekkora butaságot irtál most.

Inkább kérj bocsánatot, de ne hagyd elmenni azt aki szeret téged.

2013. jan. 22. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:

mert mire feleszmélsz lehet többet sosem éred utól az illetőt.

1-eske voltam.

2013. jan. 22. 12:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Mi az hogy ne hagyjam elmenni? Jelenleg nem tudok senkiről akit hagytam volna elmenni. Hónapokkal ezelőtt történt nem fogom visszakönyörögni magam, főleg, hogy meg is utáltam őt.
2013. jan. 22. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elő. Menj és bulizd ki magad, a sok eszetlen ribi után majd újra megjön a kedved, tapasztalat.
2013. jan. 22. 12:42
 5/16 A kérdező kommentje:
(Ja, és ő csalt meg engem)
2013. jan. 22. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:

A fenéket útálod te ezt a nőt:DDD inkább tehetetlennek érzed magad, és a büszkeséged meggátol abban, hogy helyre rakd magadban a dolgokat.

Ezt a nőt te szereted-nem is akár hogy, abszolút lejön az írásodból.

A büszkeség és harag rossz tanácsadó.

2013. jan. 22. 13:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Valóban szerettem, de mivel megcsalt számomra ő halott
2013. jan. 22. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:

7

Tényleg, megcsalt? Érdekes. Volt egy pasim, még az ókórban, aki ezt mondta, és járt a világfájdalommal az arcán fel-s alá, és mi derült ki? hogy amikor én a legnagyobb érzések között tobzódtam, összekavart az exével, meg az exbarátnőmmel-gruppiba.

Minő "érdekes"-de azért én csaltam meg, ugyi?:XD

Ébresztő.

Néha a te fajta nagy arcú egyednek is illik megkapnia a jussát.

És a megcsalás-a bosszúból megcsaló félnek jobban fáj, mint annak aki a farka után vánszorog.

2013. jan. 22. 13:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázzunk valamit, én sosem csaltam meg őt, pedig 3 évig egyetemre jártam, lett volna lehetőségem. Másik dolog, szakdolgozatomat írtam, nem volt semmi időm, elment az első buliba és meg is basz*tta magát. Most akkor én vagyok a hibás?
2013. jan. 22. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:

9

Te nem lenne egyszerűbb a múltra, húzni egy vonalat, tanulni a hibákból-és mivel szereted még, ezért, hogy ne légy egész életedre keserű, frusztrál-adsz neki esélyt?

Hamar kiszokott derülni, hogy él-e az illető a lehetőséggel, vagy eljátsza-és akkor nyugodt szívvel tudsz tovább lépni.

Nincs hibátlan ember.Ha mond ez számodra valamit.

2013. jan. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!