Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan érzik hasonlóan magukat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan érzik hasonlóan magukat? Normális ez?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja szakítottunk a barátnőmmel, akit szerettem, de olyannyira összevesztünk, hogy azóta nem is beszélünk. Először még hiányzott, hogy legyen valakim, de már úgy érzem, hogy jobb is így, és nem is kell nekem senki, mert csak untatna, meg csak fölösleges nyűg. A szexen kívül más nem hiányzik. Nem is akarok már barátnőt sem. Ez mással is előfordult?

2013. jan. 22. 12:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha akarnék se tudnék neki adni egy esélyt. Már van új csávója, + az egész baráti társaság utálja, sőt ha visszavenném akkor engem is hülye papucsnak néznének. Ez már rég halott ügy, mi már sosem leszünk együtt, sőt addig örülök amíg nem látom. De nem ez volt a kérdés, kedves válaszolók.
2013. jan. 22. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Mivel már nem is nagyon vágyok barátnőre így értelme se lenne.
2013. jan. 22. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:

11

És te a haverjaid miattm képes vagy lemondani arról, hogy azt akit te szeretsz-elveszítsd? :D

Akkor megérdemled a sorsod.

De aztán, tudod úgy 50 körül, ne gyere ide sirdogálni, hogy az életedet elrontottad és amikor majd visszatekintesz-minden ehhez a ponthoz fog mutatni.

Tudod láttam kapcsoaltokat, ennél sokkal komolyabb dolgokból talpraállni, és jobb lett mint ujkorában volt.

2013. jan. 22. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos nem a kérdésre válaszoltál így le kellett, hogy pontozzalak :(
2013. jan. 22. 13:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Jah, ha ilyen megbocsájtó vagy remélem egész életedben csalni fog a nőd. :D
2013. jan. 22. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez érzelmi éretlenség. Kicsit gyerekes is, de az első hetekben még elfogadható. A baj az, hogyha egy év múltán is így érzel, mert az már mutatja, hogy valami nem százas nálad.
2013. jan. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!