Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít egy kapcsolatban, hogy a barátnőd, élettársad, feleségednek előtted hány pasival volt dolga?
előzőnek: ne haragudj, de egy 19 éves lány még nagyon soká lesz feleség!!! Biztos hogy addig rengeteg pasival le fog még feküdni, de ha férjhez megy majd, akkor mindent fog tudni az ágyban, és nagyon fogja értékelni a szeretetet és a családot!
Egy hosszú házasságban nagyon sokat számít a szex, és sokat jelent a tapasztalat, és az ezzel járó szemlélet.
Őrületes a kísértés mindkét fél számára - ha tetszik, ha nem!
Nem lehet egy számot mondani, hogy mi a sok. A csókolózás nyilván nem olyan mint a "kuki-szopás", és a "kiverés"...
Pedig ezt igen könnyen csinálják a mai lányok, nem kell hozzá nagy love story...
Vagy egy fékevesztettebb partyn sem biztos hogy meg tudja számolni, hány pasival is érintkezett?...
Ha szeretek valakit, akkor a múltja csak mint érdekesség érdekel, az, hogy meg tudom-e tartani és hogy mennyire hűséges az nagyrészt rajtam is múlik: ha rendszeresen és odaadóan ki tudom elégíteni - és ő is - akkor nem lesz másra szüksége! Viszont ehhez sok tapasztalat kell...
25. Te paranoiás vagy szerintem. El tudlak képzelni, hú te hat csajjal feküdtél le? Oké, akkor irány a bőr és nemibeteg gondozó kivizsgálásra.
Csak felvilágosítalak, hogy nincs sehol se leírva, hogy a 6. vagy a 7. vagy a mit tudom én hányadiktól fog valaki elkapni egy frankó kankót vagy akár mit.
Nekem sikerült a 3. csajtól össze szednem egy nemi herpeszt, egy gombás fertőzést és két féle bakteriálist, úgyhogy ennyiből szerintem minden partneredet aki lesz vizsgáltathatod.
24
Minél több annál kiégettebb. A minőség nem jár a mennyiséggel.
T.A.
Téged biztos nem az eszedért szeretnek!
Már ha szeretnek egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!