Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tapasztalatotok arab pasikkal kapcsolatban akik itt tanulnak?
Ha arabbal akarsz kezdeni, akkor megérdemled a sorsod.
Eleve lenéznek minket, mert mocskosak vagyunk, nem szüzek.
Másrészt, nekem ettől több eszem van. Annyi tapasztalatom van, hogy a városomban rengeteg magyar lány szaladgál fekete csadorban, van akinek még a szeme se látszik ki.
Ráadásul az osztálytársam apja arab volt. Nem jöhetett velünk táborba, nem vehetett fel szoknyát, nem hallgathat modern zenét, csak arabot...
De ha elolvasnád a "Fátyol mögött" című könyv triológia valamelyik fejezetét, akkor rájönnél, hogy most készülsz elrontani az életedet.
Igen van.
Bár a nyelvet még nem beszéli tökéletesen, de igyekszik megtanulni.
A tanulásban átlagos, a felfogó képessége jó, bár a reál tárgyak jobban érdeklik mégis humán szakra jár.
A vallását gyakorolja, igaz néha fogyaszt alkoholt.
Gondolom ilyenekre voltál kiváncsi :)
És minek tanulnak?Repülőgép pilótának?Építész mérnöknek?Vasutasnak?Toronyépítőnek?Vegyésznek?
Egyszóval keress inkább egy magyar srácot...
Ismerek egy arab srácot, aki itt tanul. Gyakorolja a vallását, nem hiszik, de valami hihetetlen vicces figura, állandóan poénkodik, rettentő jó humora van. Kiskorában jöttek Magyarországra, szóval ő tökéletesen beszéli a magyart.
Közvetett tapasztalat, hogy egy barátnőmnek van pár éve arab barátja, egész jól megvannak.
Illetve ismerek pár félarabot (egyik szülő arab, másik magyar). Ők többnyire nem gyakorolják a vallást, járnak velünk bulizni, isznak. Jófejek nagyon.
Persze biztos vannak, akik jobban ragaszkodnak a hagyományokhoz és "bűnösként" tekintenek ránk, ahogy fentebb írta valaki, de az itt tanuló fiatalok többségére szerintem nem jellemző.
én egyszer beszéltem az újdonsült arab ismerősömmel és jófejnek tűnik egyelőre, egyébként orvostanhallgató.
Épp olvasom a Fátyol mögött c. könyvet, olvastam már a Hercegasszony voltam Teheránban és az Aishát is, szóval egyébként tisztában vagyok a dolgokkal, de nem lehet általánosítani sem
Ahogy gondolod kérdező. Én nem vagyok szerencsejátékos típus. Nekem egyre megy az összes.
Én nem reménykedem.
Az elején a pszichopata és OJ Simpson is szépen beszélt a feleségével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!