Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy vak lánnyal, és szeretem, milyen negatívumokra számítsak vele kapcsolatban?
Veleszületett vak mellesleg, de a kedvenc színe a fehér.
Elmondták neki milyen színű az, amit szeret, és úgy döntött ő a fehéret szereti.
Nagyon tisztelendő, hogy ilyen vagy!
Ha igazán szereted, akkor elfogadod olyannak amilyen és nem kell számítani semmi negatívumra vele kapcsolatban.
Ma már szerencsére fejlett az orvostudomány, ha lehet a szemén segíteni, akkor egy műtét nagyon nagy előre lépés lenne. :)
De mint már mondtam, nem lesz semmi negatívum, ha igaz a szerelem. Nem kell foglalkozni senkivel, avval, hogy hogy néznek rád. Csak legyetek együtt, szeressétek egymást! :)
Szerintem pár hónap és kitapasztalod még az esküvő előtt bőven.
Csak annyi, hogy jobban igazodni kell hozzá, bár hazai terepen nagyon jól kiismerik magukat, de pl. idegen helyen otthagyni, vagy ha olyan helyen jár... akkor én aggódnék érte. Ez a világ nem nagyon barátságos a sérültekkel szemben. De otthoni terepen nagyon rutinosan mozognak. Meg persze a holmik. Ha eddig ne voltál valami percíz rendrakás terén akkor most annak kell lenned, Mindent amit a lakásában elmozdítottál azt ugyanúgy kell visszarakni, különben pár hónapig keresgélheti szerencsétlen a motyóját.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy valami nagyobb felelősségre számítsak e vele kapcsolatban, vagy hasonló.
Nem az, hogy gond lenne, csak szeretnék felkészülni rá ha valamit muszáj lesz később megtennem vele kapcsolatban.
Ő azt mondta nagyon szeret engem.
Most együtt vagyunk egy ideje (nem mondom meg az időt, nem túl rövid, nem is túl hosszú, amúgy is csak menne a kötekedés), és elég komoly ami köztünk van. Szeret, csak az ágyban egy kissé érdekes néha megoldani a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!