Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy vak lánnyal, és szeretem, milyen negatívumokra számítsak vele kapcsolatban?
Komolyan mondom,hogy...igazából nem tudom,hogy írjam le.Fantasztikus,hogy létezik ilyen.Komolyan az jött le nekem elsőre,hogy meg szeretnélek ismerni titeket. Boldog lehet,hogy ilyen férfi van mellette,mint te,te pedig boldog lehetsz, hogy valaki ennyire önzetlenül szeret téged. :)
Nagyon Sok Boldogságot!
u.i:Ha nem túl bunkó kérés nem tennél fel róla képet?annyira kíváncsivá tettél :)
(Egy fantasztikus férfi menyasszonya) ezt azért írtam le, hogy tudd,nem fiú vagyok,tehát nem férfi szemmel szeretném megnézni :)
Most már ha van kérdésetek a kapcsolatunkkal kapcsolatban, arra is szívesen válaszolok! Néhányan már levélben kíváncsiskodtak utánunk :)
Köszönöm a sok privát levelet, és tanácsot! Némileg hasznosak voltak. Megoldom azt hiszem. :)
Szívesen felraknék, de sajnos nincs róla képem. :(
A fenti leíráshoz még legyen elég annyi, hogy olyan, mint amit mindig is elképzeltem magam mellé. Teljesen az én ideálom, de ha nem lenne, az sem számítana, mert szeretem.
Mivel már volt köztünk az ágyban is kapcsolat, ezért már láttam meztelenül is, és ott is minden rendben van vele, jobbat el sem tudnék képzelni mint ő. :D
Megkérdezem Facebookon az anyukáját, hátha tud nekem képet küldeni róla. (Facebookja neki nincs, mert nem szereti az internetet, néha én olvasok fel neki onnan.) :)
Nem sértődök meg a bunkó kérdéseken sem.
MÉG EGY KÉRDÉSEM VISZONT LENNE!
A családom meg az ismerőseim furán néznek ránk, meg már egyszer megkaptam hogy: (Biztos fehér lovag akarsz lenni, és megkeseríteni az életedet?)
Mit kezdjek a környezetem nyomásával, hogyan magyarázzam meg nekik?
Csak annyit mondj: "Te voltál szerelemes? Akkor te is feláldoztad magad!"
Többnyire ha az emberek szerelmesek akkor alávetik magukat a másik hülyeségének. Nem zavarja a pasit ha a csajával kell órákat shoppingolni, és csaj is sem háborodik fel ha pasi elfingja magát...
Mi is ugyanolyan boldogok vagyunk, akár csak te. Csak a tied nem lelkileg "defektes" hanem testileg.
Szóval nyugodtan mond meg nekik. ők is hülyék.
Még az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy ha nekem kéne elmagyarázni valakinek hogy milyen a fehér, bajban lennék. Olyan mint a hó, ja de hogy az nem mond semmit. De nem? Hogy magyarázol el egy színt, úgy hogy nem példával
érzékelteted?
Legyetek boldogok, másokkal pedig ne foglalkozzatok! ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!