Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja minden pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja minden pasi, hogy nyíltan felvállaljam a kapcsolatban ha még nem is tudom tart-e tovább 2-3 hétnél?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít...nem tehetek róla... de akárhányszor elmegyek egy pasival egy nyomorult randira tépni tudnám a hajam mikor szétkürtöli a fél világnak.

Mire jó ez? Még csak egy szerencsétlen találkozóról volt szó... miért kell az egész városnak tudnia, főleg ha utána fuccsba megy az egész?

Ha meg nem ez van, hanem kijelentjük a járást egymás között, rögtön fel kell tolni facebook-ra... mivel én meg nem vagyok hajlandó jön a sértődés...

Le is töröltem magam mérgemben.

Szerintem nevetséges... miért tudjon az összes kéthetes kapcsolatról a fél világ?

Miért olyan nehéz felfogni hogy nekem több idő kell hogy biztosnak érezzem a dolgot és csak akkor tárjam a világ elé

de egyszerűen nem engedik meg! Szétkiabálják, mondogatják mindenkinek hogy egy pár vagyunk! Egy hét után!

Aztán néznek hogy ezért kidobom őket.

Nemigaz miért nem lehet tiszteletben tartani a másikat?

Csak nekem van olyan érzésem hogy azért csinálják mert annyira keservesen tudnak becsajozni hogyha egyszer sikerül akkor "muszáj" mutogatniuk hogy na, nekem is volt ám egy... -.-

vagy csak ettől érzik magukat értékesnek?

csak én reagálom ezt túl?

2013. jan. 24. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
csináljuk hogy mutogassunk... csak hogy tudják hogy foglalt vagy
2013. jan. 24. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:

nem azért csináljuk hogy mutogassunk, hanem azért hogy lássák foglalt vagy

első voltam csak az előbb rosszul írtam le

2013. jan. 24. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy törölted magad FB-ról?
2013. jan. 24. 23:15
 4/10 A kérdező kommentje:

én meg nem akarom hogy lássák és aztán mindenki csámcsogjon rajta hogy ezzel is járt azzal is járt de egyikkel se maradt meg, biztos egy k.

Nem tudom minek kéne látni hogy foglalt vagyok.

Aki nem tetszik azt úgyis úgy elküldöm a búsba hogy csuda.

Ha meg annyira tetszik hogy elhomályosítja azt, akivel járok, úgyis otthagyom miatta. Szóval nevetséges ez a majomkodás hogy "nézd csak, magamhoz láncoltam ám már, ittvan "papíron " (neten -.-).

2013. jan. 24. 23:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Deaktiváltam a profilom a tesóm segítségével, aki csinált egy új bonyolult jelszót.

Benyomtuk, aztán elégettük a cetlit és vége... nem emlékszek a jelszóra így sohatöbbet nem tudok már belépni :D

és azóta megvan a lelki békém :D

2013. jan. 24. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:

nem tom, én mikor hivatalosan is összejöttünk, akkor kiraktuk facebookra, 1 nap alatt lecsengett a lájkolgatási dolog, aztán azóta nem is írtunk egymás falára.

Szerintem nem reagálod túl, 1 randi után még van hogy el se mondom senkinek hogy randim volt, mert minek. Majd ha van 3-4, és talán alakulgat valami, de addig felesleges, hisz a legtöbb első randit úgyse követi második

2013. jan. 24. 23:21
 7/10 A kérdező kommentje:

ezaz... hogy mikor úgy az 1. hónap felé közeledünk a járásban, nekem akkor bőven elég lenne nyilávnossá tenni sőt... még várnék vele de abba már belemennék ha nagyon akarná.

Viszont ez egy vicc hogy 1-2 randi után már tulajdonuknak akarják tekinteni az embert.

2013. jan. 24. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező. Nálam is volt már ilyen, hogy kiugatta, hogy randiztunk és kiakadtam. A mostani barátommal már több, mint fél éve járunk, nincs kint Facebookon, de még közös képünk sincs és ez nekünk így tökéletes. Mintha bárkinek bármi köze is lenne hozzá...
2013. jan. 25. 00:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem értem. Ott akadtam el, hogy egy randi után már "jártok"?

Mi volna, ha csak akkor jönnél össze vele, ha beleszeretsz?

2013. jan. 25. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy teljesen megértelek de szerintem nem lehet általánosítani személyként is eltérő lehet az oka. A legpozitívabb esetben lehet van olyan srác aki egyszerűen baromi büszke volt rád, és örömében a fél világnak elkürtölte volna. Tény hogy gyors meg minden de lehet nagy szerelmében meghülyült. Olyan is lehet hogy az illető baromi féltékeny tudjuk hogy mik mennek a facebookon lehet be akarta magát biztosítani ez azért elég szánalmas kétségtelen. A harmadik lehetőség hogy vagy nem volt még barátnője vagy ezer éve és önbizalomhinányos. Egy szónak is száz a vége igazad van abban hogy korai az ilyesmi szerintem csak egyszerűen kifogtad ezeket a férfiakat. Vagy annyira szép vagy hogy mindenki megbolondul ha vele randizol :)))
2013. ápr. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!