Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy vak lánnyal, és szeretem, milyen negatívumokra számítsak vele kapcsolatban?
Nagyon kedvesek voltatok, köszönöm!
A tipiks GYK-s társaságtól nem ezt vártam :D
na jó, ez már tényleg nem vall a GyK közösségre, úgyhogy:
Pénisz.
Jaja, igazad van, nekem is kéne írnom valamit...
KÉPET!!
Őszintén, ti szívesen küldenétek a barátnőtökről képet akárkinek? :D
Ide nem fogom kiposztolni, aki nagyon akarja az kérje el tőlem privátban, és elküldöm.
Mi az, hogy a fehér a kedvenc színe?
EZt mégis hogy?
Elmondtuk neki, hogy milyen színűek azok a dolgok, amiket szeret, Pl: a fagyi, a hó, a takarója, stb. :)
Azt mondta hogy akkor az ő kedvenc színe a fehér.
Helló!! :) Hát én azt mondom nekem is volt egy kicsit más barátnőm, tudod a más nem azt jellenti hogy rossz, Az Én barátnőmnek Születésénél volt oxigényhiánya ezért, egy kicsit más volt, de én nagyon Szeretett és ö is engem csak sajnos befolyásolható és szakitott vellem.
De Én szoritok neked és azt mondom probáld meg ne törödj senkivel , magam láttom benned , szerintem ö lesz életed nagy szerelme, az emberek lehet furrán néznek de ne törödj vellük irigyek meg ilyenek. A lényeg Sok Boldogságot , Jenni az én életemben felejthetetlen emlék volt, Ugy hogy minden bele szoritok neked Haver Sok Boldogságot! Vigyázz erre a lányra :) Bárki bármit mond az érzéseid a legfontosabbak!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!