Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik azt páran, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?

Figyelt kérdés
Amikor(szerintem) az csak az élet egy kis része,nem a legnagyobb,és nem megoldás semmire szinte.
2013. jan. 29. 13:48
1 2 3 4 5 6
 41/56 Jézus :) ***** válasza:
Ha egyedül nem tudsz boldog lenni, hogy akarsz majd kapcsolatban az lenni? Boldogságodat egy személyre korlátozod. Szakítás után meg ti vagytok a legnagyobb szenvedők, öngyilkosságon gondolkodók. Egy nő/férfi sem lesz a tulajdonod. Ha párodban találod meg a boldogságodat, akkor egy kis hiba végett is óriásit csalódhatsz, mert neked ő a tökéletes. Nem kell ezt túl bonyolítani, a lényeg az, hogy sokan nyavajognak gyakorin, hogy így szomorúak, meg boldogtalanok, meg nyomorultul érzik magukat, mert nincs párjuk. Mikor semmi okuk rá, hisz bármikor megfordulhatna kedvük jóra, ha kicsit belegondolnának a dologba. De így csak itt fognak nyavajogni, és igenis kikérik majd maguknak, hogy van joguk boldognak lenni egy társ mellett. Persze, hogy van. De ne az legyen a feltétel!
2013. jan. 29. 15:14
 42/56 A kérdező kommentje:

Ugyan már,csak 6 milliárd ember van kb.Miért ne lehetne ...

Nem azt mondom,hogy én vagyok a nagy Casanova,de azért nekem sikereim is voltak,meg olyan is,hogy a csaj ajánlotta fel,hogy járjunk(nem randit,járást).

2013. jan. 29. 15:15
 43/56 anonim ***** válasza:

15:12-es!

Ez is csak egy rakás rinya! Te is csak sírsz. Csak próbálod bemesélni magadnak a dolgokat :)

2013. jan. 29. 15:16
 44/56 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy egy szexpartner sokat segíthet egy olyan embernek aki éppen padlón van és nem sok inger éri az életben.A szex az boldogság hormonokat szabadítt fel és ezáltal az ember nem látja olyan felnagyítva a dolgokat és talán nyítottabbá is vállik az ember ha éppen magába van gubózva.Szerintem egy szexpartner adhat egy lökést a gödörből kimászni ha nagyon borús a helyzet.
2013. jan. 29. 15:19
 45/56 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak!

Ez is csak sírás meg "rinya" . A kérdező is csak mesél és mesél.

Az ilyen emberek mind otthon verik a f@szukat mert nem kaphatnak meg egy lányt sem. sőt még abban is kételkedek h barátjai vannak.

Különben nem itt rinyálna :)

2013. jan. 29. 15:19
 46/56 anonim válasza:

ma 15:16

Ez miért rinyálás?Én almondtam a véleményem te szerencsétlen.Nekem mindig voltak csajaim nem volt ilyen gondom,de most jelen esetben a problémáimon nem biztos hogy segíttene és az sem biztos hogy a jelenlegi gondommal túl vonzó lennék bárkinek is.Nem a kinézetem miatt,mert azzal nincs gond.Csupán hannyi a gond,ha az embernek gondjai vannak az kiüll az arcára és nem túl vonzó társaság és ilyenkor az ember sem tud úgy nyitni.

2013. jan. 29. 15:28
 47/56 ASOT ***** válasza:
szerintem meg lódítasz és egy rakás szerencsétlenség vagy úgy ahogy vagy :)
2013. jan. 29. 15:29
 48/56 ASOT ***** válasza:
ez az előzőnek szólt előttinek vagy mittudom én
2013. jan. 29. 15:31
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverd ide Freudot valaki az elejéről. Freud csak a szexre fókuszált, mert szerinte emiatt van minden konfliktus, ha valaki nem éli meg a szexualitását, vagy zavart szenved benne. Ez ostob.ság. Olvass Jungot inkább, aki Freud tanítványa volt, de százszor tehetségesebb volt a kokainista Freudnál.

Amúgy a kérdezőt nem értem mit oltjátok le. Ő teszi jól megsúgom. Az összes társát az egekig magasztaló ember valójában nagyon is boldogtalan a kapcsolatában, a kérdező meg egy egészséges srác, akinek nem borul fel az élete csak azért, mert lesz egy nője. Ez ennyi

F25

2013. jan. 29. 15:32
 50/56 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont, hogy ti vagytok azok akik sírtok, a kérdező és a barátai. Mert úúú én nem megyek bele komolytalan kapcsolatba meg hozzá hasonló dolgok én egy szent ember vagyok úúú, ja igen, közben meg otthon verik a f*szukat inkább.
2013. jan. 29. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!