Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?
Ugyan már,csak 6 milliárd ember van kb.Miért ne lehetne ...
Nem azt mondom,hogy én vagyok a nagy Casanova,de azért nekem sikereim is voltak,meg olyan is,hogy a csaj ajánlotta fel,hogy járjunk(nem randit,járást).
15:12-es!
Ez is csak egy rakás rinya! Te is csak sírsz. Csak próbálod bemesélni magadnak a dolgokat :)
Igaza van az utolsónak!
Ez is csak sírás meg "rinya" . A kérdező is csak mesél és mesél.
Az ilyen emberek mind otthon verik a f@szukat mert nem kaphatnak meg egy lányt sem. sőt még abban is kételkedek h barátjai vannak.
Különben nem itt rinyálna :)
ma 15:16
Ez miért rinyálás?Én almondtam a véleményem te szerencsétlen.Nekem mindig voltak csajaim nem volt ilyen gondom,de most jelen esetben a problémáimon nem biztos hogy segíttene és az sem biztos hogy a jelenlegi gondommal túl vonzó lennék bárkinek is.Nem a kinézetem miatt,mert azzal nincs gond.Csupán hannyi a gond,ha az embernek gondjai vannak az kiüll az arcára és nem túl vonzó társaság és ilyenkor az ember sem tud úgy nyitni.
Ne keverd ide Freudot valaki az elejéről. Freud csak a szexre fókuszált, mert szerinte emiatt van minden konfliktus, ha valaki nem éli meg a szexualitását, vagy zavart szenved benne. Ez ostob.ság. Olvass Jungot inkább, aki Freud tanítványa volt, de százszor tehetségesebb volt a kokainista Freudnál.
Amúgy a kérdezőt nem értem mit oltjátok le. Ő teszi jól megsúgom. Az összes társát az egekig magasztaló ember valójában nagyon is boldogtalan a kapcsolatában, a kérdező meg egy egészséges srác, akinek nem borul fel az élete csak azért, mert lesz egy nője. Ez ennyi
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!