Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?
Kérdező:
Ezzel én is így vagyok, ha van pasim, attól még nem érzem többnek az életem vagy valami..
Sokan csak kapcsolatban tudják elképzelni az életüket, ők a kapcsolatfüggők.
A kérdezőnek teljesen igaza van.
"Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ."
Ne csak Freud-ot olvass, mert hajlamos leszel elhamarkodottan véleményt mondani másról. Ha valóban megértetted volna Freud-ot, nem mondtad volna hogy: "Kicsit selejtes vagy" kedves caM008. Mikor jelzőt adsz valakire, magadat felsőbbrendűnek képzelheted. Ettől óvott a jó öreg Freud bácsi, aki szintén képtelen volt páciensei szemébe nézni beszélgetéskor.
#10: Ha kicsit is jártas lennél a pszichológiában, akkor nem kérdeznél ilyet :-P Senki nem gyógyul ki, csak max. tünetmentes lesz, van aki végleg, van aki nem. 5 évet dolgoztam pszichiátrián, láttam ezt-azt.
Freud-ot azok szapulják, akik csak felületesen ismerik a tanait ... szvsz!
#15: Attól még ismerhetem és érthetem Freud-ot, hogy én nem tartom be saját magamra vonatkozólag a tanait :-P
Nem csak magasabb rendűnek képzelhetem magam, én annak is képzelem magam! :-D
Neked agyilag elmentek otthonról teljesen! :)
Szex és haverok mitha nem tudnál különbséget tenni.
A haverokkal megbeszélsz mindent és?? Mit csinálsz utána vered a f@szod életed végéig.
Még ha csak időlegesen is de a szex akkor is jó és nyugtató ha az csak szexpartnerrel van vagy alkalmi kapcsolat.
hosszú távon lehet h nem old meg mindent, de a haveromat nem fogom megdugni.
Ez egy idióta gondolkodás már bocs.
32 éves férfi vagyok , voltak 1 éjszakás kalandjaim is és most házas vagyok. Vannak jó barátaim is, de nem ugyanaz.
És amíg nincs olyan akit szeretek szívemből, addig az alkalmi kapcsolatok is jók. Mivan ha nem találok olyan lányt, olyan nőt még vagy 10 évig? Akkor 10 évig verjem a f@szomat.
Ez egy elcseszett gondolkodás.
És megint csak Rinyálnak itt sokan azok akik szenvednek mert nem jön össze nekik semmi.
babám a problémáidat saját magadnak kell megoldani ,
de egy jó társ ,partner " az élet nagy részében a segítségedre tud lenni ,
biztos fiatal vagy még ... nem a Te hibád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!