Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?
azt gondolom egy kicsit (nagyon )baj van a párkapcsolataidal, meg kell tanulni értékelni dolgokat ,szerintem ez elmaradt
több oka van de vigyázz hogy ne fektessen meg az élet mert akkor visszacsinálnád ,
Akkor pontosítsunk :)
"És félre értettél,nem azt mondom,hogy nem kell soha barátnő,csak azt,hogy ez túl van értékelve."---> ezt úgy érted, hogy egy barátnő nem mindenre jó.
Pl: egy barátnővel nem mész el sztriptízbárba, vagy meginni pár pohárkával mint a barátokkal, mert igencsak más.
Szóval egy lánnyal nem fogsz úgy beszélni, hogy b@sszus az de fullos csaj, demegbaccnám, :)
De ez csak példa.
Noss, itt azok az emberek kivételek, akiknek tényleg 1 haver sincs, csak a munka ott sincs haver, haza, tesósincs vagy nem olyan és rokonok sem nagyon. Szóval egyedül van. noss neki megoldás egy lány több mindenre is. Azaz megelégszik azzal a maximummal amit egy lány esetlegesen a szerelme nyújtani tud.
Nemde? :)
Megint sikerült rosszra gondolnod...Szerintem direkt csinálod...
Úgy,hogy egy csaj/pasi nem a világ legjobb mindensége,mondjuk szokott menstruálni,hisztizni,féltékenykedni,stb.
De nem csak ezért,alapból olyan görcsösen ragaszkodtok hozzá,hogy kell és kész,mert a világ legjobb dolga.
NA nem azt akarom elérni,hogy mindenki értsen velem egyet,csak ha már így alakult,kifejtem a dolgokat,aztán vagy találtok benne logikát,vagy nem.
De szerintem ez is olyan,mint a nők a párkapcsolatban dolog.A pasik többsége meg van győződve,hogy a nő felsőbbrendű ilyen téren,és az övé minden ,az irányítás,a választás,és akkor kap pasit,amikor akar.Szerintem meg ők is ugyanolyanok,mint mi,csak épp a többség ki bírja szex nélkül,amíg nem jön olyan,akivel érdemes.
" ne értékeljük le egy lány/Nő szerelmét ... tudjuk hogy férfiak igencsak hiányosak nélküle"
Kb annyira,amennyire a személyisége igényli a szerelmet és a kapcsolatot.Azért nincs mindenki meghalva,ha nincs csaja.
Az igaz, hogy sokan görcsösen ragaszkodnak hozzá, de ezek a személyek azok akiknek vagy nem volt még soha egy barátnő sem, vagy még szüzek is neattán esetlegesen 25 év felett is.
ÉS esetleg elég sok elutasítást kaptak, illetve szinte totál földbe döngölve érzik magukat a velük szemben lévő kritikával.
noss ők valóban már görcsösen ragaszkodnának egy barátnőhöz, egyáltalán egy lány közelségéhez!
...de persze ezt sem lehet általánosítani....
minthogy azt, sem h mindenki felsőbbrendűnek tartja a nőket, sajnos a természet csúnyán elbánt néhány férfival/fiúval, nekünk adta a vágyat a nőknek pedig a választ.
Vannak akik valóban félnek hogy úristen mi lesz ha a nő nemet mond vagy mit fog tenni, de vannak akik nem félnek mert tele vannak önbizalommal, mert nem félnek nem érdekli őket az ha egy nő elutasítja őket, mennek tovább, de nekünk minden bizonnyal van némi tapasztalat is ugyebár...
Szóval minden ember teljesen más, nem lehet egy kalap alá venni az embereket vagy csoportokra osztani...
Tessék kérdező ez egy neked való kérdés :)
Ide hasznosak lehetnek a leírtjaid.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!