Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik azt páran, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?

Figyelt kérdés
Amikor(szerintem) az csak az élet egy kis része,nem a legnagyobb,és nem megoldás semmire szinte.
2013. jan. 29. 13:48
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

azt gondolom egy kicsit (nagyon )baj van a párkapcsolataidal, meg kell tanulni értékelni dolgokat ,szerintem ez elmaradt

több oka van de vigyázz hogy ne fektessen meg az élet mert akkor visszacsinálnád ,

2013. jan. 29. 14:50
 32/56 ASOT ***** válasza:

Akkor pontosítsunk :)

"És félre értettél,nem azt mondom,hogy nem kell soha barátnő,csak azt,hogy ez túl van értékelve."---> ezt úgy érted, hogy egy barátnő nem mindenre jó.

Pl: egy barátnővel nem mész el sztriptízbárba, vagy meginni pár pohárkával mint a barátokkal, mert igencsak más.

Szóval egy lánnyal nem fogsz úgy beszélni, hogy b@sszus az de fullos csaj, demegbaccnám, :)

De ez csak példa.

Noss, itt azok az emberek kivételek, akiknek tényleg 1 haver sincs, csak a munka ott sincs haver, haza, tesósincs vagy nem olyan és rokonok sem nagyon. Szóval egyedül van. noss neki megoldás egy lány több mindenre is. Azaz megelégszik azzal a maximummal amit egy lány esetlegesen a szerelme nyújtani tud.

Nemde? :)

2013. jan. 29. 14:50
 33/56 anonim ***** válasza:
ne értékeljük le egy lány/Nő szerelmét ... tudjuk hogy férfiak igencsak hiányosak nélküle
2013. jan. 29. 14:56
 34/56 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősőm épp így gondolkodik mint te,össze kellene titeket kötni.Szerintem nem a jelenben kell keresni a múltat,hanem a gyerekkori kapcsolataidban....valami ott nem működött átlagosan...
2013. jan. 29. 14:57
 35/56 A kérdező kommentje:

Megint sikerült rosszra gondolnod...Szerintem direkt csinálod...

Úgy,hogy egy csaj/pasi nem a világ legjobb mindensége,mondjuk szokott menstruálni,hisztizni,féltékenykedni,stb.

De nem csak ezért,alapból olyan görcsösen ragaszkodtok hozzá,hogy kell és kész,mert a világ legjobb dolga.

NA nem azt akarom elérni,hogy mindenki értsen velem egyet,csak ha már így alakult,kifejtem a dolgokat,aztán vagy találtok benne logikát,vagy nem.

De szerintem ez is olyan,mint a nők a párkapcsolatban dolog.A pasik többsége meg van győződve,hogy a nő felsőbbrendű ilyen téren,és az övé minden ,az irányítás,a választás,és akkor kap pasit,amikor akar.Szerintem meg ők is ugyanolyanok,mint mi,csak épp a többség ki bírja szex nélkül,amíg nem jön olyan,akivel érdemes.

2013. jan. 29. 14:57
 36/56 ASOT ***** válasza:
Nincs leértékelve, csak próbálom tisztán megérteni a kérdezőt, :)
2013. jan. 29. 14:58
 37/56 A kérdező kommentje:

" ne értékeljük le egy lány/Nő szerelmét ... tudjuk hogy férfiak igencsak hiányosak nélküle"

Kb annyira,amennyire a személyisége igényli a szerelmet és a kapcsolatot.Azért nincs mindenki meghalva,ha nincs csaja.

2013. jan. 29. 15:04
 38/56 ASOT ***** válasza:

Az igaz, hogy sokan görcsösen ragaszkodnak hozzá, de ezek a személyek azok akiknek vagy nem volt még soha egy barátnő sem, vagy még szüzek is neattán esetlegesen 25 év felett is.

ÉS esetleg elég sok elutasítást kaptak, illetve szinte totál földbe döngölve érzik magukat a velük szemben lévő kritikával.

noss ők valóban már görcsösen ragaszkodnának egy barátnőhöz, egyáltalán egy lány közelségéhez!

...de persze ezt sem lehet általánosítani....

minthogy azt, sem h mindenki felsőbbrendűnek tartja a nőket, sajnos a természet csúnyán elbánt néhány férfival/fiúval, nekünk adta a vágyat a nőknek pedig a választ.

Vannak akik valóban félnek hogy úristen mi lesz ha a nő nemet mond vagy mit fog tenni, de vannak akik nem félnek mert tele vannak önbizalommal, mert nem félnek nem érdekli őket az ha egy nő elutasítja őket, mennek tovább, de nekünk minden bizonnyal van némi tapasztalat is ugyebár...

Szóval minden ember teljesen más, nem lehet egy kalap alá venni az embereket vagy csoportokra osztani...

2013. jan. 29. 15:06
 39/56 ASOT ***** válasza:

Tessék kérdező ez egy neked való kérdés :)

Ide hasznosak lehetnek a leírtjaid.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

2013. jan. 29. 15:11
 40/56 anonim válasza:
100%
Én is sokat gondolkodtam eme témán..A kérdezőt hiáb ugatjátok le,teljesen jól látja a dolgokat.Ahhoz hogy egy normális kapcsolatod legyen,ahhoz elöbb a saját életedet kell megoldani és a problémákat.Egy kapcsolat legyen jó vagy rossz,maximum eltereli az adott gondokról a gondolatot és talán nem látja az ember olyan drámaian.Nekem már segített még régebben egy kapcsolat kihúzni az akkor nem éppen jó helyzetembe.DE!Ehhez megfelelő embert kell megismerned aki pozitív írányba viszi az életed úgy mond és olyan személyiséggel van felruházva.Viszont az okosok azt mondják hogy amíg gondjaid vannak addig nem lehet rendes kapcsolata az embernek,hiszen rengeteg gond és probléma kavarog a fejedbe,ez álltal nm tudsz önmagad lenni és elöbb utóbb ez szétbombázza a kapcsolatot.Én jelen esetben úgy vagyok hogy bár volt hogy segített rajtam egy kapcsolat minden tekíntetben,de most jelen esetben ismét rossz helyzetbe vagyok,mind egzisztencia ügyileg és mind magáéletileg.Sokat töprengek azon hogy még egyedül kell e szenvednem vagy találok egy olyat aki elfogad jelenlegi gondjaimmal.Igaz nem nagy gondok,de azért én ezt tehernek éelme meg és nem biztos hogy az tudnék lenni egy kapcsolatban aki valójában vagyok.Szóval ezt döntse el mindenki maga szerintem,ha kkész vagy egy kapcsolatra és megfelelően nyított vagy,akkor elöbb utóbb úgy is az útadba sodór az élet valakit.Hogy ki melyiket választja az már az ő döntése.Választhatja azt hogy bele megy egy kapcsolatban úgy hogy teli van gondokkal,vagy elötte rendezi a dolgait és amikor sínen van akkor könnyebben megy az ismerkedés is.Én az utóbbit választom...nehezebb út,de azt választom mert csak így lehetek önmagam és csak így lehetek vonzó a másik nem számára.
2013. jan. 29. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!